Altus Ehli AL 797 Türk Kahve Makinesi İnceleme ve Yorumları

Altus Ehli Kahve Makinesi | Altus Ehli AL 797 Türk Kahve Makinesi

altus ehli kahve türk kahve makinesi
Günümüz teknolojisiyle klasikleşen bakır cezvelerin yerini artık hızlı bir şekilde elektrikli Türk kahve makineleri almaya başlamıştır.
Hemen hemen her evde veya iş yerinde görebileceğimiz kahve makineleri, cezvelere göre daha hızlı ve pratik bir şekilde kahve yapmamızı sağlıyor. Bakır cezvelerde ki o enfes aromayı bu kahve makinelerinde tam olarak yakalayamasak ta, cezvede pişen bol köpüklü Türk kahvesi aromasına en yakın lezzeti sağlıyor diyebiliriz. Ayrıca kalabalık ailelerde ve kalabalık olan misafirliklerde, çoklu kahve pişirme özellikleriyle hızlı bir şekilde kahve ikramı yapmamızı sağlayan kahve makineleri ile, sıcak sohbetleriniz yarıda kesilmiyor ve keyifle devam ediyor.
Biz de KahveKafe olarak bu yazımızda sizlere Altus Ehli AL 797 Türk Kahvesi Makinesi hakkında bilgiler vereceğiz. Altus Ehli Kahve Kahvesi Makinesi özellikleri, Altus Ehli Kahve Makinesi fiyatı ve Altus Ehli Kahve Türk Kahvesi Makinesi kullananlar ve kullanıcı yorumlarından bahsedeceğiz. Sizler de satın aldığınız ve kullandığınız Altus Ehli Kahve Türk Kahvesi Makinesi hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı aşağıya yazarsanız diğer satın alacak kişilere yardımcı olabilirsiniz.

Altus Ehli Kahve Makinesi İnceleme ve Özellikleri

altus ehli kahve türk kahvesi makinesi,
Kahve makinesini incelediğimizde hoş bir dizayna sahip olduğunu görmekteyiz. Cezve kulpunda bulunan modern detaylar ve kolay tutuş sağlayan tasarımı dikkatimizden kaçmıyor. Yine cezvenin sağ ve sol her iki tarafında ağız kısmı bulunuyor, bu da kahveyi her iki taraftan da rahat bir şekilde servis yapma imkanı sunuyor bizlere.
Kahve makinesinin üzerinde ışıklı açma tuşu bulunuyor. Böylece tek dokunuşla tam kıvamında lezzetli kahveler hazırlayabiliyoruz.
Makinenin üst iç kısmında köpük algılama teknolojisi bulunuyor. Bu teknoloji, pişirme sırasında köpük seviyesini ölçüyor ve kahvenin köpüğü en uygun seviyeye geldiğinde anında algılayarak bol köpüklü kahvenizin hazır olduğuna dair sizi uyarıyor.
Kahvenin piştiğine dair uyarı sesi ve ikaz ışığı olması her kahveseverin mutlaka istediği bir özelliktir diyebiliriz.
Yine makinenin cezvesi su altında kolay bir şekilde temizleniyor. İşiniz bittikten sonra su altına tutup durulayın ve bir bezle kuruladıktan sonra yerine oturtun. 
Ehli Kahve makinesi, bizlere tek seferde 4 fincana kadar Türk kahvesi hazırlama imkanı sunuyor. Bu sayede ailenize veya misafirlerinize kısa süre içinde kahve ikramı yapabileceksiniz.
Makinenin yanında bir de ölçü kaşığı gelmektedir. Bu kaşık bizim için çok önemli olmasa da, yine de tamamlayıcı güzel bir aksesuar olarak görebiliriz.

Şimdi de kahve makinesinin teknik özelliklerine bakalım...

Altus Ehli Kahve Makinesi Teknik Özellikleri

Güç (W) 500 W
Sesli ve Işıklı Uyarı Sistemi Var
Tek Tuşla Kontrol Var
Cezve Malzemesi Plastik
Fincan Kapasitesi 4 Fincan
Su Kapasitesi Belirtilmemiş
Kahve Ölçü Kaşığı Var
Renk Çeşitleri Gri, Kahverengi, Pembe, Mor
Cook Sense(Pişme Algılama Sistemi) Var
Taşmayı Önleme Teknolojisi Var
Boy Ölçüleri Derinlik(14.0 cm)- Genişlik(14.0 cm)- Yükseklik(23.0 cm)
Ağırlık 1.35 kg
Voltaj 220-240
Marka - Menşei Ülke Altus - Türkiye


Altus Ehli Kahve Makinesi Eksi Özellikleri

Aşırı Isınma Emniyeti Yok
Damlama Emniyeti Yok
Otomatik Kapanma Yok
Su Bitme Emniyeti Yok
Su Seviyesi Göstergesi Yok

Altus Ehli Kahve Makinesi Fiyatı

altus ehli kahve elektrikli türk kahvesi makinesi
Kahve makinesinin şuan ki fiyatı 190 TL ile 250 TL arasında değişmektedir. Tabi bu fiyat ilerleyen zamanlarda kampanya ve şartlara göre değişiklik gösterebilir. Banka kartı ve kredi kartı kampanyaları veya indirim kuponları ile uygun fiyata satın almak mümkündür.

Altus Ehli Kahve Makinesi Yorumları

Altus Ehli Kahve Türk Kahve Makinesi kullananların yaptığı yorumlar:
👦┊Yorumum olumlu ★★★★✰
- Olumlu yönleri olarak üründen çok memnunum. De longhi kahve makineme tam uydu Olumsuz yönleri ise şimdilik yok.
👩┊Süper makine ★★★★

- Evet herkese tavsiye ederim.


Altus Ehli Kahve Makinesi Videosu

1 Yorumlar

  1. Çok güzel olmuş , harika görünüyor fiyatıda normal gibi geldi..

    Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski