Yumurta Botoksu Nedir, Nasıl Yapılır?

Yumurta Botoksu Nedir, Nasıl Yapılır? - Yumurta Botoksu Tarifi

ev yapımı doğal yumurta botoksu
Ciltte doğal, pratik ve ucuz yöntemlerle botoks etkisi yaratmak mümkün hem de evde. İşte o mucize yöntem ve ayrıntıları...

Evde bay veya bayanların kendi ciltlerine uygulayabilecekleri mucize kürün adı: "Yumurta Botoksu"
Medikal hiçbir işlem olmadan evde uygulayabileceğiniz, neştersiz ve iğnesiz doğal yöntemlerle hazırlanan bu kürle, evde organik botoks etkisi yaratmak mümkün. Peki yumurta botoksu nedir?
Yumurta botoksu, yumurta akı ve bir kaç malzemenin cilde uygulanmasıyla elde edilen doğal botoks yöntemidir. Bu mucizevi tarifi, güzellik ve makyaj uzmanları da tavsiye etmektedir. Cilt kırışıklıkları ve çizgilerden kurtulmanızı sağlayan bu karışım, daha genç görünmenizi sağlıyor.

Normal botoks, kırışıkları gidermek, daha canlı ve genç bir cilde sahip olmak isteyen kişilerin sıklıkla başvurduğu yöntemlerden biri haline gelmiştir. Ancak bu botoks, oldukça masraflıdır. Yüksek fiyatlarda satılan ve cilde enjekte yöntemiyle uygulanan Botulinum isimli toksik madde, doktor, klinik ve diğer masraflarla birleşince size epey bir pahalıya gelmektedir. Ayrıca yüksek dozda ve bilinçsizce yapılan botoks uygulamasının, faydalarından çok zararları olabilmektedir. 
Botoksun yanlış uygulanmasından kaynaklanan zararlarından bazıları ise şu şekildedir;
 Göz kapaklarında düşme ve sarkma sorunu
 Kaşların duruş şeklinin bozulması
 Doğal gülüşün değişmesi yani şekil bozukluğuna bağlı gülüş eğriliği
 Gözlerde kuruluk hissi ya da tam zıttı fazla sulanan gözler
Bunların yanında hassas cildi olanlarda çeşitli yan etkiler gösterebilmektedir. Onun için her zaman herhangi bir yan etki göstermeyen, doğal ve denenmiş yöntemleri tercih etmenizde fayda vardır.

Bu şekilde kısa bir bilgi verdikten sonra, asıl konumuza yani mucizevi yumurta botoksu tarifine geçelim. İşte yumurtanın sihirli etkilerinden biri: Yumurta Botoksu Tarifi...

Yumurta Botoksu Nasıl Yapılır? | Evde Yumurta Botoksu Yapımı | Pratik Yumurta Botoksu Tarifi

evde doğal yumurta botoksu tarifi

Yumurta Botoksu İçin Malzemeler

◦ 1 tatlı kaşığı yaş maya
◦ 1 su bardağı soda (doğal maden suyu)
◦ 1 adet organik yumurta

Yumurta Botoksu Yapılışı ve Uygulanışı

Yumurtanın sihirli etkilerini göstermesi için önce cildi hazırlamak gerekiyor. Bunun için, cam bir kase içine 1 tatlı kaşığı yaş mayayı ve üzerine yavaş yavaş 1 bardak sodayı karıştırarak ekleyin. Maya ve soda karışımı maske haline geldikten sonra, temiz bir cilde fırça yardımıyla sürün. (Soda ve maya ciltteki gözenekleri sıkılaştırır, cilde parlaklık ve tazelik verir.)

Bütün yüz bölgesine ince bir tabaka halinde sürülen maskenin üzerine, ayrı bir kasede hazırladığımız 1 adet yumurta akını yine bütün yüz bölgesine fırça yardımıyla sürüyoruz. Ciltte 20 dakika beklettikten sonra ılık su ile yıkayıp temiz bir havlu ile kurulayın. Bu maskeyi haftada 1 - 2 defa uygulamaya devam ederseniz, yüzünüzdeki mucizevi değişimi göreceksiniz.
ev yapımı yumurta akı ile botoks etkisi


Yumurta Akının Cilde Faydaları

◦ Göz, dudak ve alındaki kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur.
◦ Yumurta akı cildinizi nemlendirir.
◦ Yüzünüzü daha yailı ve solgun gösteren göz altı torbalarının azaltılmasına yardım eder.
◦ Yüzde oluşan pürüzleri azaltır ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar.
◦ Sizi daha yaşlı gösteren göz kapağı sarkması ve göz kapağı kırışıklıklarını azaltır.
◦ Cildin yenilenmesini ve daha canlı görünmesini sağlar. 
◦ Özellikle güneşin neden olduğu cilt lekelerini önlemeye yardımcı olur.

Sizde ciltteki kırışıklıkları gideren ve gençleştiren botoks etkili maske hakkındaki yorumlarınızı aşağıya bırakabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski