Kurukahveci Mehmet Efendi Kahve Çeşitleri ve Fiyatları

Kurukahveci Mehmet Efendi Tarihçesi, Kahve Çeşitleri ve Kahve Fiyatları

kurukahveci mehmet efendi logo - kurukahveci mehmet efendi kahveleri - KahveKafeNet
Bu yazımızda ülkemizin en meşhur kahve üreticilerinden Kurukahveci Mehmet Efendi hakkında bilgilendirmeler yapacağız. Kurukahveci Mehmet Efendi' nin kuruşulundan günümüze gelişim tarihi hakkında bilgilendirmeler ve satışa sunduğu kahve çeşitlerinden bahsedeceğiz. İşte Kurukahveci Mehmet Efendi markasının gelişimi...


Kurukahveci Mehmet Efendi Tarihçesi ve Hakkında Bilgiler

kurukahveci mehmet efendi hakkında bilgiler - kurukahveci mehmet efendi mahdumları - KahveKafeNet
1871 senesinden günümüze, kuru kahve üretimine bir sanatçı edasıyla yaklaşan Kurukahveci Mehmet Efendi; bu işi, geleneklere bağlı, ustalık, bilgi, incelik ve tecrübelerle babadan-oğula, ustadan-çırağa aktarma şekliyle devam ettiriyor.
Türklerin dünya ülkelerine takdim ettiği Türk Kahvesini, gelecek kuşaklarla da buluşturma amacı taşıyan firma, kahveden vazgeçemeyenlere enfes Türk kahvesini her yudumladıklarında aynı kalite, keyif ve lezzeti sunmayı amaçlıyor.

Türkiye'nin en eski işletmelerinden olan Kurukahveci Mehmet Efendi, ilk başlarda "Mehmet Efendi" işletme adıyla İstanbul Eminönü Tahmis Sokağı’nda kuru kahve satışına başlamıştır. Özenle kavrulan ve dibekte öğütülen kahvenin mis kokusu o dönemde sokaklarda harika bir ambiyans oluşturmuştur. Gel zaman git zaman derken, 1931 senesinde vefat eden Mehmet Efendi’nin yerini oğulları almış ve marka gelişimi de bu dönemden sonra başlamıştır. 1934 senesinde “Kurukahveci” soyismini alan oğullarından en büyüğü, kahveyi hem yurtiçinde hem de yurt dışında tanıtmaya pazarlamaya, ortanca oğlu ise, dönemin teknolojisini kullanarak toplu üretim yapmaya, daha sonra devralan en küçük oğlu ise; reklam ve firmayı geliştirme çalışmalarına başlamıştır.
kurukahveci mehmet efendi gelişimi - kurukahveci mehmet efendi kimdir markalaşma - KahveKafeNet
Bu dönemde Amblemi ve "Art deco" mimarisi ile yapılan binası yapılarak gelişimini sürdüren firma, parşömenli kağıt paketler kullanarak kahvenin dağıtımına da başladı. Böylece İstanbul'da "kahve" denince akla gelen ilk firma olma özelliğini günümüze kadar sürdürdü.
Dipnot: Kurukahveci Mehmet Efendi Mahdumları olarak da duyduğumuz marka adında ki "Mahdum" kelimesi ise; erkek evlat, oğul anlamına gelmektedir. Bu da küçük bir genel kültür olsun.

Günümüzde ise, torunlar tarafından modern teknolojiler ve paketlemeler kullanılarak işletilen Kurukahveci Mehmet Efendi, dünya çapında bilinen bir kahve üreticisi olmuştur. Kahvelerini dünyanın pek çok ülkesine ihraç eden bir konuma gelen firma, Merkezi Eminönü olarak gelişimini sürdürmektedir. İnternet üzerinden kolaylıkla satın alınan ve çeşitlenen Kurukahveci Mehmet Efendi kahveleri'ne Türk kahvesi'nin yanı sıra; Filtre kahve, Press pot, Esspresso gibi kahvelerde eklenmiştir.
Çok şık, kutu ve ambalajlarda sunulan kahvelere isterseniz bir göz atalım.

Kurukahveci Mehmet Efendi Kahve Çeşitleri Nelerdir? | Kurukahveci Mehmet Efendi Kahveleri

Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi

kurukahveci mehmet efendi türk kahvesi çeşitleri ve fiyatları - KahveKafeNet
Türk Kahvesi; Arabica cinsi, yüksek kalite özelliklerine sahip kahve çekirdeklerinden üretilmektedir. Arabica çekirdekleri genel itibariyle; daha tatlı, yumuşak bir içime sahip, meyve aromasını hissettiren ve asiditesi yüksek kahve çekirdekleridir.
Tecrübeyle öğütülen ve özel korumalı ambalajlarda satışa sunulan Nefis Türk Kahvesinden dilediğiniz kadar satın alıp, üzerinde yazan son tüketim tarihine kadar güvenle muhafaza edebilirsiniz. Günümüz teknolojisi ile hazırlanan paketler; kokusu, tadı ve öğütüldüğü günün tazeliğini siz paketi açana kadar korumaktadır. Böylece eşinize dostunuza, ilk günkü tazelikte muhteşem Türk kahveleri hazırlayabileceksiniz.
Kurukahveci Mehmet Efendi'nin Türk Kahvesi adı altında satışa sunduğu kahveler ise şöyledir;

» Kurukahveci Mehmet Efendi Kafeinsiz Türk Kahvesi 50gr (folyo ambalaj)
kurukahveci mehmet efendi kafeinsiz kahve - KahveKafeNet
Kafein bazı insanlarda uyku sorunlarına ve çeşitli rahatsızlıklara neden olabilmektedir. Kurukahveci Mehmet Efendi' nin kafeinsiz kahve severler için ürettiği bu kahve, 50 gramlık gümüş rengi folyo ambalajlarda satışa sunulmaktadır. Eğer sizde kafein içermeyen Türk kahvesi tüketenlerdenseniz, bu kahve tam size göre. Uygun fiyatıyla pek çok markette bulabileceğiniz bu kahveyi, canınız istediği zaman satın alabilir ve öğütüldüğü günkü tazelikle keyifle tüketebilirsiniz.

» Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100gr (folyo ambalaj)
100gr 'lık bakır rengi folyo ambalajlarda satışa sunulan bu kahvenin saklaması kolaydır. Fazla yer kaplamayan bu küçük paketler, buz dolabında fazla yer kaplamazlar. 100gr olmasına rağmen hayli bereketli olan kahve, az kahve içenler için uzun süre kullanılabilir. Eğer kahvesever biriyseniz veya eşinize, dostunuza, akrabanıza kuru kahve ikram etmek istiyorsanız bu kahveyi "25'li Koli" kutularda satın alabilirsiniz. Böylece tekli alıma göre, çeşitli kampanyalardan faydalanma imkanı sağlayarak daha avantajlı bir şekilde satın almış olursunuz. Koli halinde alınan kahveyi hem uzun bir süre boyunca kullanır hem de dağıtmak istediğinizde dağıtabilirsiniz.

Her gün kahve içmeyi sevenler için tavsiyem, 25'li eko paketlerin yakın üretim tarihli olanlarından satın almanızdır. Bu koli size uzun bir süre yetecek ve kahvem yok derdi olmayacaktır. Üstelik bu paketler, kahveyi açana kadar ilk günkü tazeliğini koruyacaktır.

» Mehmet Efendi 120x6gr Tek Fincanlık Türk Kahvesi (teneke kutu)
kurukahveci mehmet efendi tek fincanlık türk kahvesi - KahveKafeNet
Teneke kutu içinde 12 adet ve 6 gramlık folyo ambalajlarda satışa sunulan bu kahve, toplamda 72 gramdır. Eğer eviniz kalabalık değilse ve arada bir Türk kahvesi içmeyi seven biriyseniz, bu kahveden satın alabilirsiniz. Tek fincanlık ölçüde 12 paketle satışa sunulan bu kahvenin bir iyi yanı da, şık bir teneke kutuya sahip olmasıdır. Mutfağınızda hoş bir görünüm oluşturan bu teneke kutu, kahveyi ısı-ışık gibi dış etkenlere karşı koruyarak uzun süre muhafaza sağlar.

» Mehmet Efendi Türk Kahvesi Teneke Kutu 250 gr / 500 gr
kurukahveci mehmet efendi türk kahvesi teneke kutu - KahveKafeNet
Orta seviyede kahve seven bir aileye sahipseniz ve sürekli dışarı çıkıp kahve satın almak istemeyenlerdenseniz, bu kahvenin tam size göre olduğunu düşünüyorum. Teneke kutularda 250 gram ve 500 gram olarak satışa sunulan kahve, kahvesever aileler ve çok sık komşu ziyareti olan kişiler tarafından tercih edilebilir. Saklama kaplarında bulunan bir kapağa sahip olan silindir şeklindeki teneke kutularda günlerce muhafaza edebileceğiniz kahvenizi, ailenizle beraber uzun süre taze olarak tüketebilirsiniz.

» Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi Seti
kurukahveci mehmet efendi türk kahvesi seti, fiyatı, migros - KahveKafeNet
Kurukahveci Mehmet Efendi; eşinize, dostunuza ve sevdiklerinize hediyelik eşya olarak alabilmeniz için kahveyi set olarak sizlere sunmaktadır. Şık bir kutu içerisine özenle yerleştirilen; 2 adet fincan ve fincan tabağı, 1 adet bakır cezve ve 250 gram teneke kutu Türk kahvesi ile sizlere gelmektedir. Eğer hediye vermeyi seven bir kişiyseniz bu setten mutlaka almanızı tavsiye ederim. Bu setin tek eksiği, fincan üzerinde Kurukahveci logosu bulunmasıdır. Bunun yerine daha güzel modern bir desen olabilir, logo ise fincan altına yerleştirilebilirdi. Ama yine de kötü diyemeyiz. Modern çizgi detaylarıyla çok şık görünüyor.
Set demişken, zaman zaman Migros marketler zinciri de Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi ve fincanlarıyla oluşturulan özel setleri satışa sunabiliyor. Satışa sunulan Migros Türk kahvesi setinde; 2 adet 250 gram teneke kutu Türk kahvesi ve 2 adet fincan ve fincan altlığı yer almaktadır. Diğer satışa sunulan migros sette ise; 1 adet 100 gr folyo ambalaj, 1 adet 250 gram teneke kutu ile 1 adet fincan ve fincan tabağı seti olarak satışa sunulmuştur. Tabi bu setler daha önceki yıllarda satışa sunulmuştur ve şuan piyasada bulunmayabilir. Migros'un yanı sıra; Turkish Food & Grocery Store, Turkish Bazaar, Çiçek Sepeti..vb. pek çok firma da set halinde Mehmet Efendi kahve satışı yapabilmektedir. Bunlar yukarıda açıkladığım setten farklıdır. Eğer bu tür setlerle karşılaşırsanız şaşkınlık yaşamayın diye bunu da paylaşmak istedim.

Türk Kahvesi olarak şuan için satışa sunulan Mehmet Efendi kahveleri bunlardı. Bu kahveler doğal tatlı, asiditesi yumuşak ve orta-yoğun dokuya sahiptir. Kızarmış ekmek, baharat ve çikolata aromatik tatlarını barındırır. Türk kahveleri oldukça lezzetlidir.

Kurukahveci Mehmet Efendi Filtre Kahve

kurukahveci mehmet efendi filtre kahveleri - KahveKafeNet
Kurukahveci Mehmet Efendi, filtre kahvenin yaygın kullanım alanına sahip olduğu günümüzde siz kahveseverlere filtre kahve çeşitleri de sunmaktadır. İtina ile seçilen ve yüksek kalite içeren Arabica türü çekirdekler, yetiştiği bölgelere has aromalarını ortaya çıkarmak ve siz değerli kahve tutkunlarına sunmak için özel olarak ve tam standardında kavrulur. Geleneksel tecrübeyle gelen ustalık ve titizlikle, modern teknolojiyi kullanılarak öğütülen kahveler yine ileri teknoloji üretimi ambalajlarda paketlenir. Taze öğütülen kahveler, siz paketi açana kadar 2 yıl boyunca ilk günkü tazeliğini ve aromasını korur.
Filtre kahveyi sadece bireysel tüketiciler için değil aynı zamanda işletmeler içinde hazırlayan Kurukahveci, kahveleri çekirdek halinde ve özel valfli ambalajlarda paketlenmiş olarak satışa sunmaktadır. Eğer sizin de toplu tüketime yönelik bir kafe veya 3.dalga kahveci dükkanınız varsa, bu kahve çekirdeklerinden satın alabilir, gelen müşterilerinizi memnun edebilirsiniz.

Kurukahveci Mehmet Efendi'nin Filtre Kahve adı altında satışa sunduğu kahveler ise şöyledir;

» Mehmet Efendi Colombian Filter Coffee 250gr / 500gr
kurukahveci mehmet efendi colombian filter coffee 250 gr - KahveKafeNet
Günümüzde Türk kahvesinin yanı sıra filtre kahve de yaygın olarak tüketilmektedir. Özellikle evlerde French Press ile hazırlanan filtre kahveler çok sık tüketilen kahvelerin başında gelmektedir. Bazı tüketiciler kahveyi çekirdek halinde alıp, kendi kahve öğütücü makinelerinde öğüterek filtre kahveler hazırlarken, bazıları ise; öğütülmüş olarak satılan filtre kahvelerden alarak hazırlar. Eğer sizde öğütme ile uğraşamam, ben hemen filtre kahvemin hazır olmasını istiyorum diyenlerdenseniz, bu kahve tam size göre. Özel ambalajlarda paketlenen filtre kahve 250 ve 500 gramlık seçenekleriyle satışa sunulmaktadır. Ailenizde filtre kahve tüketimi orta düzeydeyse 250 gram, sık düzeydeyse 500 gram filtre kahveyi tercih edebilirsiniz. Tazelikten yanaysanız ve sürekli dışarı çıkıp alışveriş yapan bir özelliğiniz varsa, size tavsiyem 250 gr'lık paketlerden satın almanızdır.

Kolombiya kahvesinin özelliğine bakacak olursak; genelde asiditesi yüksek, zengin ve güçlü gövdelidir. Fındıksı, çikolatamsı, karamel ve tropikal meyve tadında pek çok faklı lezzetler barındırır.

Kurukahveci Mehmet Efendi Colombian Filtre Kahve Nasıl Yapılır?
kurukahveci mehmet efendi colombian filtre kahve hazırlama, yapımı - KahveKafeNet
Bu kahveyi evinizde hazırlarken, filtre kahve makinesi ya da french press kullanabilirsiniz. Yine kahvenin yapımında kullanılan suyun, içme suyu (hazır su veya pınarından) olmasına dikkat etmelisiniz. Çünkü günlük kullanılan çeşme suyunun(şebeke suyu) içerisinde, arada bir klorlama yapıldığı için klor bulunmaktadır. Bu da kahvenizin tadını bozacaktır. Genellikle orta kalınlıkta çekilen kahveden hazırlanan filtre kahveyi, isterseniz yumuşak ve sert olarak da, tamamen damak tadınıza bağlı olarak demleyebilirsiniz.
Şimdi isterseniz filtre kahve yapımına geçelim. Herkesin evinde filtre kahve makinesi olmadığı için, sizlere french press ile filtre kahve yapımından bahsedeceğiz. Hemen hemen herkesin çarşıda pazarda kolayca bulacağı bu pratik ekipman, lezzetli filtre kahveler yapmak için oldukça kullanışlıdır.
French presse, yaklaşık 1 çorba kaşığı (8 gr.) Mehmet Efendi Colombian Filtre Kahve ve üzerine 1 bardak kaynamış içme suyundan ekleyin ve bir tahta kaşıkla bir kaç tur karıştırdıktan sonra pistonu indirmeyecek şekilde ağzını kapatın. 4 dk boyunca demlenmeye bırakılan kahveniz süre dolduktan sonra hazır olacaktır. Artık pistonu yavaş yavaş indirebilirsiniz. Pistonu tamamen indirdikten sonra kahve servise hazırdır. Kahvenizden en iyi lezzeti almanız için tavsiye edilen içim süresi 20 dk'dır. Afiyet olsun!

Filtre Kahve Besin Değerleri:
1 fincan filtre kahvede ortalama 0.18 gr protein, 0.06 gr yağ ve takribî 3.17 mg sodyum bulunur. Eğer filtre kahveyi şekersiz ve sütsüz olarak tüketirseniz, fincan büyüklüğüne göre sadece 1 ila 3 kalori bulunur. Bu oran ise, diyetiniz için hiç bir sorun oluşturmaz.

» Kurukahveci Mehmet Efendi Ethiopian Filtre Kahve 250 gr
kurukahveci mehmet efendi etiyopya filtre kahvesi fiyatı - KahveKafeNet
Mavi renkli dış kutu kaplamasıyla dikkatleri üzerine çeken bu kahve, 250 gramlık paketlerde satışa sunulmaktadır. Etiyopya kökenli çekirdekler, filtre kahvenin kendine has tadını vermek için, özenle kavruldu. Geleneksel özen ve titizlikle çekilerek, ileri teknoloji ambalajlarla paketlendi.
Etiyopya’da ki karmaşık bitki çeşitliliği kahveye eşsiz lezzetler katar. Etiyopya'da bulunan kahvelerin çoğu ıslak olarak işlendiği için, kahve çekirdeğine meyvemsi, çiçeksi ve turunçgil tatlar katmaktadır. Kuru işlenmesi(Harar) ise; tam meyveli kabuk tatlarını ve şarabımsı tatları daha da güçlü kılmaktadır.
Eğer sizde kahvenizde Etiyopya lezzetleri görmek istiyorsanız, bu kahveyi tercih edebilirsiniz.

» Kurukahveci Mehmet Efendi Brazilian Filtre Kahve 250 gr
kurukahveci mehmet efendi brezilya filtre kahve fiyatı - KahveKafeNet
Brezilya'nın eşsiz doğasının kutuya yansıdığı bu kahve, yeşil renkli dış kutu kaplamasıyla hemen farkediliyor. Brezilya menşeli çekirdeklerden hazırlanan filtre kahveler doğal tatlı, asiditesi yumuşak ve yoğun dokudadır. Genelde Arabica türü kahve ağaçlarından üretilen kahve çekirdekleri; kızarmış ekmek, bazı baharat tatları, karamel ve çikolata tatlarını barındırır. Orantılı bir kavurma işlemi ile, çikolata tadında acı ceviz tadını bizlere sunabilir.
Eğer Güney Amerika kıtasına şöyle bir yolculuk yapayım diyorsanız, bu kahve tam size göre.

» Kurukahveci Mehmet Efendi Guatemala Filtre Kahve 250 gr (Kafeinsiz)
kurukahveci mehmet efendi guatemala filtre kahve kafeinsiz- KahveKafeNet
Kafeinden uzak durmak isteyenler ve kahveden de vazgeçemeyenler için hazırlanmış olan bu filtre kahve, pembe renkli şık dış kutu kaplamasıyla adeta beni al dedirtiyor. 250 gr lık paketlerde satışa sunulan bu kahve, Guatemala Antigua çekirdeklerinin, Swiss Water adı verilen bir yöntem ile kafeininin alınması ve ardından kavrularak günün geç vakitlerinde içime elverişli hale getirilmesiyle elde edilir.
Guatemala kahveleri, ekstrem çeşitler ve yöresel lezzet profilleri sunar. Lezzet detaylarında ise; kakao, narenciye ve çiçeksi dokunuşlar vardır. Asiditesi güçlüdür.
Kafeinsiz filtre kahve içmeyi sevenler tarafından tercih edilebilir.

» Kurukahveci Mehmet Efendi Colombian Filtre Kahve 500 gr / 1000 gr (Çekirdek)
kurukahveci mehmet efendi colombian çekirdek kahve fiyatı - KahveKafeNet
Evlerinde veya işyerlerinde kahve öğütücü makine ve ekipman bulunanlara hitap eden bu kahve, çekirdek halde 500 gr ve 1 kg seçenekleri ile satılmaktadır. (Kolombiya kahve hakkında yukarıda bilgiler vermiştik, tekrar bilgi vermemize gerek yok sanırım.) Bu kahve hakkında şunu söyleyebiliriz, eğer kahve sizin için bir sanatsa ve kahvenin öğütülme kokusuna hastaysanız bu kahveyi tercih edebilirsiniz. Özenle seçilen kaliteli çekirdekler siz uzağa gitmeden ayağınıza kadar gelmektedir. Yakın çevrenizdeki insanlara, hazırlanışından tadımına kadar farklı bir gün yaşatmak, farklı bir lezzet tatdırmak istiyorsanız, yine tercih edilebilecek kahvelerden biri olduğunu söyleyebiliriz.

Kurukahveci Mehmet Efendi Colombian Press Pot Coffee 500 gr
kurukahveci mehmet efendi colombian press pot  kahve - french press - KahveKafeNet
Özenle seçilen yüksek kaliteli Kolombiya kökenli Arabica türü çekirdeklerin, geleneksel titizlikle kavrularak öğütülmesi ve paketlenmesiyle elde edilmiş bir kahvedir. Sarı renkli dış kutusu ile taze çekilmiş (freshly ground) olarak satılan kahveyi, 500 gr'lık paketlerde bulabilirsiniz. Dengeli aroması ve asiditesiyle filtre kahve tüketenlerin sıkça tercih ettiği, keyifle içtiği bir kahvedir. French press kullanmayı sevenler için hazırlanan bu kahve, her evde kolayca yapılabilir. İhtiyacınız olan şeyler; French press ve kaynamış su...

Kurukahveci Mehmet Efendi Espresso Kahve

kurukahveci mehmet efendi espresso kahveleri fiyatları - KahveKafeNet
Espresso kahve, İtalya'dan dünyaya yayılan ve buharlı basınç kullanılarak hazırlanan hızlı kahve demleme yöntemidir.
3.dalga kahve mekanlarında ya da kafelerde sıklıkla yapılan bu kahve, genelde büyük boyutlu profesyonel Espresso Makineleri kullanılarak hazırlanmaktadır. Evlerde ise; küçük boyutlarda espresso makineleri kullanılarak hazırlanır.

» Kurukahveci Mehmet Efendi Caffe Espresso Kahve 250 gr
kurukahveci mehmet efendi espresso kahve fiyatı - nasıl yapılır - KahveKafeNet
Kurukahveci, en çok tercih edilen kahvelerin başında yer alan espresso'nun da satışını yapmaktadır. Çekirdek olarak ve öğütülmüş olarak paketlerde satışı yapılan bu kahve, 7 farklı orijin harmanlanarak üretilmiştir. Çiçeksi, meyvemsi, kızarmış ekmek ve çikolata tatlarını barındıran bu kahve, zengin kadifemsi bir lezzete sahiptir. Öğütülmüş oalrak 250 gramlık turuncu dış kutuya sahip paketlerde satışı yapılan bu kahve, espresso makinesi olanlara hitap etmektedir. Eğer sizinde evinizde espresso makinesi, Minipresso veya Moka Pot bulunuyorsa bu kahveyi tercih edebilirsiniz.

» Kurukahveci Mehmet Efendi Caffe Espresso Kahve 500 gr / 1000 gr (çekirdek)
kurukahveci mehmet efendi caffe espresso çekirdek kahve fiyatı - KahveKafeNet
Büyük bir ustalıkla kavrulan kahve çekirdeklerinin, ileri teknoloji kullanılarak paketlenmesiyle satışa sunulan bir kahvedir. Yeşil beyaz renkli paketlerde 500 gr ve 1 kg seçenekleriyle satın alabileceğiniz bu kahve, evinde veya işyerinde kahve öğütücü ve espresso makinesi bulunanlara hitap etmektedir.
Toplu tüketim alanlarına sahip işyerlerinin daha çok tercih ettiği bu kahve, farklı bir deneyim yaşamak isteyenler için tercih edilebilir. Orta standartlarda geçinen bir aile için biraz külfetli gelebilir.

Kurukahveci Mehmet Efendi En Çok Satılan Kahve Fiyatları:
Kurukahveci Mehmet Efendi Colombian Filter Coffee 500 gr Fiyatı: 25,49 TL
Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 gr Fiyatı: 3,89 TL
Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 gr 25'li Fiyatı: 99,90 TL
Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 250 gr Fiyatı: 15,99 TL
Kurukahveci Mehmet Efendi 500 gr Türk Kahvesi Fiyatı: 25,49 TL
Kurukahveci Mehmet Efendi Brazilian Filter Coffee 250 gr Fiyatı: 14,90 TL
Kurukahveci Mehmet Efendi Caffe Espresso 250 gr Fiyatı: 15,99 TL
Kurukahveci Mehmet Efendi Caffe Espresso 500 gr Fiyatı: 25,49 TL
Kurukahveci Mehmet Efendi Colombian Filter Coffee 250 gr Fiyatı: 15,99 TL
Kurukahveci Mehmet Efendi Kakao 250 gr Fiyatı: 12,49 TL
Kurukahveci Mehmet Efendi Caffe Espresso 1000 gr Fiyatı: 54,49 TL

Bu fiyatlar ilerleyen dönemlere göre artabilir veya azalabilir. Günümüz fiyatları paylaşılmıştır.

Kurukahveci Mehmet Efendi Şubeleri - Fabrika - Üretim Yeri ve Adres
Kurukahveci Mehmet Efendi Merkez Adresi:
Tahmis Sokağı 66 Eminönü 34116 İstanbul

Kurukahveci Mehmet Efendi Şube Adresi:

Osmanağa Mahallesi Söğütlüçeşme Caddesi 12 Kadıköy 34714 İstanbul

Kurukahveci Mehmet Efendi Üretim Tesisi Fabrika Adresi:

Dudullu Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde 22 Y. Dudullu 34776 İstanbul

Evet, Kurukahveci Mehmet Efendi'nin satışa sunduğu kahvelerini inceledik. Bu incelemeden sizinde memnun kaldığınızı düşünüyoruz. Yeni kahveler satışa sunulduğunda onlarında incelemelerini sizlerle bu konu içinde paylaşacağımızı unutmayın. Bu kahveleri kullananlar olarak, olumlu - olumsuz yorum veya şikayetiniz olursa bize iletişim kısmından ya da aşağıda bulunan yorum alanından bildirebilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski