Evde Cilt Bakımı Nasıl Yapılır? - 3 Malzemeli Unisex Maske Tarifi

Evde Cilt Bakımı Nasıl Yapılır? - 3 Malzemeli Unisex Maske Tarifi

ev yapımı cilt bakımı - yüz maskesi önerileri - KahveKafeNet
Günümüzde cilt bakımı hem bayanlar hem de erkekler için vazgeçilmez bir duruma dönüşmüştür. Bayanlar daha güzel görünmek için, kuaförlere veya cilt bakım merkezlerine yoğun bir şekilde gidebilmektedir. Aynı şekilde kendine bakan erkekler, kuaförlerde ciltlerine çeşitli maskeler yaptırarak, kötü görüntü oluşturan cilt problemlerinden kurtulmak isterler. Hem bayanlar hem de erkeklerin ortak sorunu; sivilceler ve siyah noktalardır. Beslenme şeklimiz, yanlış kozmetik ürün kullanımı, ilaçlar, yaş ilerlemesi ve psikolojik durumumuzla ilgili olarak ortaya çıkan bu cilt problemlerine evde çözümler bulmak mümkündür. KahveKafe olarak bu yazımızda, bazı kuaförlerin uygulamış olduğu cilt bakımı tarifini sizlerle paylaşacağız. Bay ve bayanların rahatça kullanabileceği bu maske ile, cildiniz siyah noktalardan arınacak ve bebek gibi olacaktır. Şimdi evde kolayca yapılabilen, çok basit ama çok faydalı cilt bakımı maskesinin tarifine geçelim. İşte Üç Malzemeli Unisex Cilt Bakım Maskesi Yapımı...


Evde Cilt Bakımı Nasıl Yapılır? | Ev Yapımı Cilt Bakımı | Kadın ve Erkekler İçin Kolay Cilt Bakım Maskesi Yapımı

ev yapımı yüz maskesi tarifi - KahveKafeNet

3 Malzemeli Unisex Yüz Maskesi İçin Malzemeler

◦ 1 şişe sade doğal maden suyu
◦ 4 yemek kaşığı pudra ( bebek ya da kozmetik pudrası)
◦ 1 adet limon

Az Malzemeli Unisex Cilt Maskesi Yapılışı

Bir kase içine pudrayı alın ve üzerine limon suyu ekleyin. Güzel bir kıvam alana kadar karıştırmaya ve limon suyu eklemeye devam edin. Çok cıvık olmayan sürülebilir bir kıvama geldiğinde karıştırmayı bırakın. Yüzünüzde gözler, kaşlar, ağız ve burun delikleri dışındaki tüm alana, bir fırça yardımıyla bu maskeden sürün. Malzemelerin tamamını kullanıp yüzünüze uyguladıktan sonra, yüzünüzde en az 15 dk en fazla 25 dk bekletin. Maskenin kurumasını bekleyin (Maskenin kuruma süresi cilt yapınıza göre değişkenlik gösterebilir.) Kuruyan maskeyi, sadece doğal maden suyu(soda) ile yıkayın. Yüzünüzü yıkarken maden suyunu bir anda yüzünüze döküp temizlemeye çalışmayın. Önce temiz bir makyaj süngerini soda ile ıslatın ve dairesel hareketlerle maskenin kabasını alın. Maskenin kabasını aldıktan sonra, sodayı alnın ortasından yavaş yavaş dökerek cildinizi durulayın. Ardından temiz bir havlu ile kurulayın. Bunu haftada 2 - 3 defa 1 ay boyunca uygulayın. Düzenli kullandığınız takdirde sivilce, siyah nokta ve yağ bezeleri gibi lekelerden kurtulduğunuzu göreceksiniz.

Uyarı: Bu maske, cildinde açık yara, çok yoğun akne ve sivilce bulunan kişiler tarafından uygulanmaz. Eğer bu tür problemleriniz varsa, mutlaka bir cilt uzmanına başvurun.
erkekler için yüz maskesi evde - KahveKafeNet
Sizde bu yöntemi uyguladıysanız, deneyimlerinizi ve aldığınız sonuçları ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Bunun için aşağıya yorum bırakmanız yeterlidir.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski