10 Dakikada Cilt Beyazlatma Nasıl Yapılır?

10 Dakikada Cilt Beyazlatma Nasıl Yapılır? - Ev Yapımı Kolay Tarif

cilt beyazlatma kremleri eczane - KahveKafeNet
Cildimizin doğuştan gelen rengi, ilerleyen yaşın etkisi ve çevresel etkenlerle değişebilmektedir. Cilt renginin değişmesine sebep olan şeylerin başında; güneşin zararlı ışınlarına maruz kalma, kimyasal etkenler, ciltte oluşan kuruluk, stresli yaşam, dengesiz ve yetersiz beslenme, kozmetik ürünlerinin aşırı şekilde kullanımı gelmektedir.
Çoğu kadın; son yıllarda erkekleri de sayabiliriz, daha açık tenli ve yüzlerinin lekelerden arındırılmış bir şekilde olmasını yani kusursuz bir cilde sahip olmak isterler. Bu kusursuzluğu sağlamak için, çok fazla çaba gösterirler ancak bu çaba süreci, hem masraflı olur hem de zaman alır. Cilt ürünleri pazarında bir çok cilt beyazlatma sabunu, kremi ve losyonları mevcuttur. Ancak doğal cilt ürünleri kullanmak isteyen bayanlar, bu ürünleri pek tercih etmezler. Bunların yerine, ev yapımı cilt beyazlatma maskeleri ve toniklerine yönelirler. Her bayanın evde kolayca yapabileceği bu maske ve tonikler hem ekonomik hem de doğal. Biz de bu yazımızda iki aşamalı olarak yapabileceğiniz cilt beyazlatma yönteminden bahsedeceğiz. İşte Evde 10 Dakikada Cilt Beyazlatma Tarifi...


Doğal Yöntemlerle Yüz veya Cilt Beyazlatma Nasıl Yapılır? | Doğal Cilt Beyazlatma Maskesi Yapımı | Evde Cilt Beyazlatma Yöntemleri

cilt beyazlatma karbonat maskesi - KahveKafeNet

İlk Aşama: Karbonat ve Sütle Cilt Beyazlatmak

cilt beyazlatma krem - KahveKafeNet

Cilt Beyazlatma Peelingi İçin Malzemeler

◦ 2 tatlı kaşığı karbonat
◦ 1 tatlı kaşığı süt

Cilt Beyazlatma Peelingi Yapılışı ve Kullanımı

Bir kase içinde karbonat ve sütü güzelce karıştırın. Karışım biraz katı bir kıvamda olacaktır. Bununla cildimize peeling yapacağız. Karışımdan bir miktar alarak, yüzünüzde veya elinizde beyazlatmak istediğiniz yerlere, masaj yaparak sürün. Ardından 5 dk bekletin ve ıslak bir havlu ile silin. Bu yöntemle cildinizin üzerindeki ölü deri atılacaktır. Şimdi diğer işleme geçelim.

İkinci Aşama: Karbonat ve Sirke ile Tonik Yaparak Cilt Beyazlatmak

cilt beyazlatma evde - KahveKafeNet

Cilt Beyazlatma Toniği İçin Malzemeler

◦ 2 tatlı kaşığı doğal elma sirkesi
◦ 1 tatlı kaşığı karbonat

Cilt Beyazlatma Toniği Yapılışı ve Kullanımı

Bir kase içinde karbonat ve sirkeyi güzelce karıştırın. Karışımın köpürdüğünü göreceksiniz. Ardından bu karışımı bir makyaj fırçası ile az önce peeling yaptığımız noktaya hafifçe sürün. Sürdükten sonra 5 dk kadar bekletin ve ıslak bir bezle silin. Cildinizin beyazladığını göreceksiniz. Bu yöntemi uyguladıktan sonra cilt kremleri sürebilirsiniz.

Bu iki aşamalı uygulamayı haftada 2 defa yaparak, cildinizde kalıcı beyazlık sağlayabilirsiniz.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski