PTT Messenger Nedir? PTT Messenger Nasıl Kullanılır?

PTT Messenger Nedir? PTT Messenger Nasıl Kullanılır? PTT Messenger Nasıl İndirilir?
Başbakan Binali Yıldırım, yerli ve milli mühendislik uygulaması olan PTT Messenger ile Hatay'da bulunan Zeytin Dalı Harekat Merkezi ile canlı bağlantı gerçekleştirdi. Başbakan Yıldırım'ın PTT Messenger uygulaması üzerinden görüntülü konuşmasının medyaya düşmesinin ardından; PTT Messenger, internet üzerinden araştırılan konular arasında yer aldı.
PTT Messenger Uygulaması nedir ? PTT Messenger nasıl indirilir ? PTT Messenger Apk nerden indirilir ? Ptt Messenger Android ve İOS İndirme ? Ptt Messenger İndirme Linki ? Ptt Messenger Windows ve Mac Kurulumu? Ptt Messenger İnceleme Videosu ? gibi sorular kullanıcılar tarafından en çok aranan soruların başında gelmektedir.
KahveKafe olarak, PTT Messenger hakkında en çok merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz.

PTT Messenger Nedir? PTT Messenger Nasıl Kullanılır?
PTT Messenger Uygulaması, güvenli iletişim konusunda dışarıya olan bağımlılığı azaltan, Yüzde yüz yerli ve milli mühendislik olanaklarıyla tasarlanıp geliştirilen, güvenli bir altyapı kullanarak internet üzerinden anlık mesajlaşma, anlık grup mesajlaşması, sesli ve görüntülü görüşme, fotoğraf, video, konum(yer bildirimi) ve dosya-belge paylaşımı gibi özellikleri kullanabilmeyi sağlayan iletişim ve haberleşme uygulmasıdır.
WhatsApp uygulamasından daha güvenli bir sistem olan PTT Messenger, kurumların kendi güvenli ağ ve sunucularında çalışarak kurumlararası haberleşme imkanı sağlar.
PTT'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan tanıtımla duyurulan, PTT Messenger uygulamasının detayları;
*Ptt Messenger, güvenliği dünya üzerinde ispatlanan yöntem ve teknolojiler dikkate alınarak geliştirilmiştir.
*PttMessenger, kaynak kullanım oranı optimize edilmiş bir şekilde çok fonksiyonlu kullanım kolaylığı sunmaktadır.
*PttMessenger, platform bağımsız çalışabilir yapısı ile etkin bir erişilebilirlik sağlamaktadır.
*PttMessenger, tamamen millî mühendislik imkanları ölçüsünde geliştirilmesi sebebiyle, güncellenebilmeye elverişlidir.
*PttMessenger uygulaması, Android ve iOS mobil işletim sistemlerinin yanında Windows ve macOS gibi masaüstü işletim sistemlerinde de kullanabilme özelliğine sahiptir.
*Ptt Messenger uygulaması, ilk başta kamu kurumları tarafından kullanılacak daha sonra ise; vatandaşların kullanımına açık hale getirilecek.
*Ptt messenger'da verilerin bir sunucu üzerinde depolanmaması nedeniyle, bu verilere ulaşmak mümkün değildir.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski