Haft Coffee Roastery - Hapishane Temalı Kahve Mekanı

Haft Coffee Roastery - Hapishane Temalı Kahve Mekanı

HAFT, Türkiye'nin ve dünyanın ilk ve tek hapishane temalı kahve mekanıdır. Temanın hapishane olduğuna bakmadan kendinizi özgür hissedebileceğiniz original bir mekan. İlk şubesini Yalova'da hizmete açan HAFT, yurt içinde ve yurtdışında da yeni mekanlar açarak hapishane konseptini yaymak istiyor. (Bursa'nın Nilüfer ilçesi'nin Görükle beldesi ilk franchise şubesidir.)
Dünya da özgürlüklerin giderek kısıtlandığı, geleceğe yönelik hayallerimizin küçüldüğü, düşüncelerimizin belleğimizde hapsolmak zorunda kaldığı bir dünyada, doğdu Haft Coffee. Üstelik dünyanın ilk ve tek hapishane konseptine sahip coffee shop’u olarak...

HAFT Nedir?

Haft, Almanca kökenli bir kelime olup, sözcük anlamı ise; 'tutuklu' demektir.
Haft Coffee'nin amaçları ise; cinsiyet ayrımını ortadan kaldırmak, özgürlük arayanların kendini rahat hissedebileceği kaçış merkezi olmak ve insanların gün içerisinde yaşadığı koşuşturmadan birkaç saatligine de olsa uzaklaşabileceği, kafasını dinlendirebileceği ve kendini özgür hissedebileceği bir alan oluşturmak..
Haft Coffee için özgürlük; insanların istediği herhangi bir zamanda, bir fincan kahve ve müzik eşliğinde sevdikleri ile bağlarını güçlendirecek vakitler geçirebilmesidir.
HAFT, kendi kahve çekirdeklerini kavurarak kaliteyi de en üst seviye de tutuyor.
Gençlerin oldukça ilgi gösterdiği mekanın çalışanlarının üzerinde, turuncu hapishane tulumu ve tişörtleri var. Amerikan filmlerinde gördüğümüz hücrelerin aynısını 4 kata sahip bu mekanda bulabilirsiniz. İsteyen herkes, üzerlerine turuncu mahkum tulumları giyerek burada bulunan özel hapishane alanlarında selfie çektirebilir ve sosyal medyada paylaşabilir.
Sizde farklı bir konsept üzerine oluşturulmuş bu mekanı ziyaret edebilir, farklı çeşitlerde kahveler, pasta ve tatlılar alarak keyiflenebilir ve eğlenceli fotoğraflar çekebilirsiniz.

Haft Coffee Roastery Adresi:

Rüstempaşa Mahallesi, Barış Sokak No: 11 Yalova / Türkiye






Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski