Kütahya Porselen Kelebek Objeli Kahve Takımı

Kütahya Porselen Kelebek Objeli Kahve Takımı
Kütahya Porselen Tepsili ve Kelebek Objeli Kahve Takımı
Kahvenin ülkemizde önemli bir yeri vardır. Türk kahvesi vazgeçilmezimizdir. Çoğumuzun evinde mutlaka Türk kahvesi bulunur. Türk kahvesinin sunumu da önem arz eder. Bunun içinde geçmişten günümüze kahve takımları her evin vitrininde, mutfağında göz kamaştırır. Ancak günümüzde bu fincanlardan bulmak zorlaştı. Klasik kahve takımlarının yerini, modern tasarımlı kahve takımları aldı.
Sevdiklerinize, eşinize,dostunuza kahve ikram edebileceğiniz modern göz alıcı ve şık bir kahve takımını sizlere tanıtacağız. Evlenecek genç kızların da çeyizlerinde mutlaka olması gereken bu kahve takımını gelin hep birlikte inceleyelim.
Sevgililer Günü için güzel bir hediye fikri olan bu takım ile, sevgiliniz veya eşinizle başbaşa romantik dakikalar yaşayıp, kahve keyfinizi arttırabilirsiniz.
Kelebek Objeli Kahve Takımı Özellikleri:
Kütahya porselen kalitesiyle üretilen bu kahve takımı, zarif, ince ve bir o kadar da gösterişlidir. Altın renkli detayı ile zenginliği ve asaleti temsil eden bu kahve takımı, sarı tonları ile göz alıcı özellikler sergiliyor.
5 parçadan oluşan bu kahve takımında;
1 adet kelebek figürlü tepsi,
2 adet kelebek figürlü kahve fincanı,
2 adette fincan tabağı bulunmaktadır.
Kelebek Objeli Kahve Takımı Fiyatı:
Bu fincan takımı, 176 TL bir fiyat ile satılmaktadır. Tabi bu fiyat, satış yapan firma şartlarına göre azalabilir veya artabilir.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski