Hangi Burç Hangi Kahveyle İyi Anlaşıyor?

Hangi Burç Hangi Kahveyle İyi Anlaşıyor?
Burçlara Göre Kahve Tercihleri Nelerdir?
İnsanların çoğu burçlar konusuna biraz tereddütle yaklaşşa da, arada bir günlük burç yorumlarına bakmaktadır. Bazı insanlar ise; burç konusunu aşırı takip eder ve günlük burç yorumlarına mutlaka bakarlar. Peki burçlarınızın kahve seçiminde etkili olduğunu biliyor musunuz? Bazı Astroloji uzmanları, insanların seçim yapmalarında burçların etkili olduğunu söylemektedir. Hangi burçlar hangi kahveleri tercih eder? Gelin hep beraber bunun cevabına bakalım!

Koç Burcu Kişileri Hangi Kahveyi Tercih Eder?
Koçların kahvesi: Cappuccino
Liderlik özellikleriyle birden fazla işi aynı anda yapabilen koçların lezzet ve tat seçimleri de oldukça gelişmiştir. Onlara göre, bir kahve sadece kahve değil aynı zamanda azıcık süt, azıcık köpük ve kahveyi süsleyen sostur. Koçlar kombinlenmiş birden çok tadı aynı anda almak ister.

Boğa Burcu Kişileri Hangi Kahveyi Tercih Eder?
Boğaların vazgeçilmez kahvesi: Irish coffee(İrlanda Kahvesi)
Karşılaştığı bir takım zorluklar karşısında savaşçı yapıya bürünen ve arkadaşlığa çok değer veren boğa burcuna sahip kişiler için kahve tüketimi; tek olarak değil, bir araya gelerek birlikte yapılınca güzelleşir. Bu nedenle içeriğinde biraz İrlanda viskisi olan İrlanda kahvesi, boğaların en sevdiği kahvedir diyebiliriz.

İkizler Burcu Kişileri Hangi Kahveyi Tercih Eder?
İkizlerin gözdesi: Mocha
Renkli ve ikiz karakterli olan kişilikleriyle bulundukları ortamda, ilgiyi üzerlerine çekmede usta olan ikizler burcuna sahip kişiler, kahvelerinin de kendileri gibi olmasını isterler. Bu nedenle onlar; hem siyah hem de beyaz çikolatanın bir araya geldiği mocha'yı tercih ederler. Kahvelerine süt köpüğü değil de krema eklendiyse, bu onları daha da keyiflendirir.

Yengeç Burcu Kişileri Hangi Kahveyi Tercih Eder?
Yengeçlerin tercihi: Macchiato
Astorloji de Ay'ın çocukları olarak bilinen, aile bağlarına oldukça düşkün olan ve bu özellikleriyle dünyada adını duyuran yengeçlerin, tercih ettikleri kahve ise;macchiato'dur. Kavga ve dalaşmadan pek hoşlanmayan yengeçler için, içimi kolay ve içlerini de ısıtacak bir kahve her zaman iyidir.***

Aslan Burcu Kişileri Hangi Kahveyi Tercih Eder?
Aslanların seçimi: Affogato
Tam aslanlara göre bir kahve: affotago. Neden mi böyle? Çünkü bu kahve, aslan burcu kişilerinin gösterişli dünyalarının aynası gibidir. Kahvenin içerisinde erimeye başlayan enfes dondurma, aslanların kişilik özelliklerinin dışavurumudur. Kendilerine oldukça özen gösteren aslanların tercihi bu sebeple İtalyan kahvesi Affogato'dur.

Başak Burcu Kişileri Hangi Kahveyi Tercih Eder?
Başakların gözdesi: Frappe
Rahatlarına düşkün olan başaklar, kendi içinde dünyanın en düzenli insanıdır. Başaklar için; büyük bir bardak içinde kat kat yükselen köpüklerle tüm gün boyunca arzuladıklarını anlatan şey: Frappe'dir. Uzun süreli planlar yapmayı seven başaklar için, içimi uzun süren bir kahveyi tercih etmesi hoş karşılanmalıdır.

Terazi Burcu Kişileri Hangi Kahveyi Tercih Eder?
Terazilerin en çok sevdiği: Americano
Bir şeyde bulunan sadelik, onun en büyük gelişmişlik düzeyidir. diyerek yola çıkan terazi burcu kişilerinin kahvesi seçimi de, sadeden yanadır. Koyu görünümlü bir americano, Terazilerin çabuk düşünen zihinlerini yatıştırmaya yeter. Onlara göre; kahvenin içerisinde değil, yanında bir şeyler vardır.

Akrep Burcu Kişileri Hangi Kahveyi Tercih Eder?
Akreplerin göz bebeği: Flat white
Sürekli daha iyisini yapmayı amaçlayan, işlerine dört elle sarılan ve düşman ya da küs olduklarında isimleri "aman aman Allah korusun" (kinci) olarak bilinen akrepler, yaşamlarındaki özel lezzetleri kahvesinde tercih ederler. Koyu ve tutkulu bir aşk onun için; esspresso içerisine eklenen süt olan flat white'a dönüşür.

Yay Burcu Kişileri Hangi Kahveyi Tercih Eder?
Yayların çok iyi bildiği: Espresso
Hür ve arayış içinde olan özellikleriyle tanınan yayların ruhları ise;İtalyan'dır. Yaylar, yaşamlarında belki de en durağan olduğu konu kahve seçimidir. Sert bir kahve tercihi, onlar için her zaman daha iyidir. Bir temel olmalıdır ki üzerine bir şeyler tasarlayabilsinler. Bu nedenle onların temelinde espresso vardır.

Oğlak Burcu Kişileri Hangi Kahveyi Tercih Eder?
Oğlakların geleneksel seçimi: Türk kahvesi
Tradisyonelliği(geleneksellik), ailenin bütün olmasını ve girişimciliği kendilerine slogan edinen oğlaklar için Türk kahvesi; günün her vaktinde tüketilebilir ve haz alınabilir bir kahve çeşididir. Oğlaklara göre; Türk kahvesi bir bütün yapıdır. Bu bütünde bulunan her bir parça, özel bir bütünü inşa etme peşindedir.

Kova Burcu Kişileri Hangi Kahveyi Tercih Eder?
Kovaların cananı: Vienna
Yay burcuna sahip kişiler gibi, hayatlarını seyahat etmek ve yeni insanlarla tanışmak üzerine kurgulayan kovaların; vizyon sahibi olmaları ve egzotik özellikleri nedeniyle kahve tercihi tabi ki de Vienna'dır. Kahvelerini yudumlarken kendilerini Viyana'nın gösterişli sokaklarında bulurlar.

Balık Burcu Kişileri Hangi Kahveyi Tercih Eder?
Balıkları estetik seçimi: Latte
Muharrirlik(yazarlık), ressamlık ve sanatsal özellikleri gelişmiş olan balıklar için, bir kahvenin nasıl göründüğü önemlidir. Kahve üzerinde sanatsal bir dokunuş olduğunda (yani latte art olması). Balık burcuna sahip kişilerin gönlünü çaldınız demektir. Kahveyi her yudumlayışında, ondan müthiş bir keyif alır.

Siz de burçlarınızı ve hangi kahveleri sevdiğiniz hakkında aşağıya yorum bırakabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski