Beyaz Çikolatalı Kahve ve Kokteyl Şurubu

Beyaz Çikolatalı Kahve ve Kokteyl Şurubu
Beyaz çikolata isteğini bastıramıyorsan, zihnin her yerde beyaz çikolata hayal ediyor ve görüyorsa, sen gel en iyisi Beyaz Çikolata Şurubunu mutfağından eksik etme! Hazırladığın kahvelerde, tatlılarda beyaz çikolata kullan ve çikolataya olan tutkunu yaşa.

Beyaz Çikolatalı Kahve Şurubu
Beyaz Çikolatalı Kahve ve Kokteyl Şurubu, 70 ml -700 ml aralığında farklı markalarla cam şişelerde satışa sunulmakta ve kullanımı ise çok kolaydır. Kahve şurubu, geniş ve farklı kullanım alanlarına sahiptir. Kaliteli markaların beyaz çikolatalı kahve şuruplarında yapay tatlandırıcılar veya ekstra şeker içermez. Bu kaliteli ve çoğunluğun tanıdığı markaların başında ise; 1883 Beyaz Çikolata Şurubu gelmektedir. 1883, günümüzde tüm dünyada bilinen bir sos ve şurup markasıdır ve oldukça beğenilir. Ülkemizde de çeşitli sektörlerde bilinen bir markadır. Kahvelerde, alkollü veya alkolsüz kokteyllerin hazırlanışında ve daha birçok farklı alanda kendini ispatlamıştır. Cam şişelerde bulunan bu suruplar uzun kullanım ömrüne de sahiptir. Kapağını açtığınızda çabucak bitirmek için kullanmak zorunda kalmazsınız. Kapağını tekrar kapatıp buzdolabında saklayarak uzun süre kullanabilirsiniz. Evinizin mutfağında hazırladığınız ürünlere aroma vemek için kolayca kullanabileceğiniz bu kahve şuruplarını kullanabilirsiniz.
Bilinen beyaz çikolatalı kahve şuruplarının isimleri ise şöyledir:
• 1883 Beyaz Çikolata Şurubu (100cl)
• Monin Beyaz Çikolata Şurubu (70 cl)
• FO Beyaz Çikolata Aromalı Kokteyl ve Kahve Şurubu (700ml)

Beyaz Çikolata Surubunun Fiyatı Nedir?
25 TL ile 60 TL fiyat aralığında bu şuruplardan satın alabilirsiniz. Kaliteye önem veriyorsanız bu şurupların en kalitelisini kendinizce değerlendirme yaparak alabilirsiniz.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski