Gizli Detoks İçecek Tarifi - Doğal Detoks İçeceği Tarifi

Gizli Detoks İçecek Tarifi - Doğal Detoks İle Vücudunuzu Arındırın

doğal detoks içeceği nasıl yapılır - www.kahvekafe.net
Kendinizi yorgun ve halsiz hissediyorsanız, vücudunuzu temizlemenize ve gençleşmenize yardımcı olacak gizli detoks içeceğini tatmanın zamanı gelmiş demektir. Uzun yıllar boyunca, yaşamında detokslu içeceklere yer veren Dr. Josh Axe, vücuttan toksinler atılırken kendini zinde ve enerjik hissettiğini söylüyor. Biz de Dr. Axe'in kullandığı bu gizli tarifi sizler için paylaşmak istedik. Herkesin evinde kolayca yapabileceği bu içecek, bir blender veya meyve sıkacağı kullanmayı gerektirmez. Bu nedenle yapımı oldukça basittir.

Gizli Detoks İçeceği Neden İçmelisin?

Ne yazık ki, günlük yaşamda kullandığımız pek çok ürün kimyasal içeriğe sahip ve sağlığımızı tehdit ediyor. Özellikle deterjanlar, temizlik ürünleri ve kozmetik ürünler bunlardan sadece bir kaçı... Kullanımını bırakmanın neredeyse imkansız olduğu bu ürünler, uzun süre kullanım sonucunda kanserden depresyona kadar birçok hastalığı tetikliyorlar.
Yine bunların dışında çevremizdeki fabrika ve egzoz dumanları, zirai ilaç kalıntıları...gibi pek çok etken, vücudumuzda toksik maddelerin birikmesine neden oluyor. İşte bu toksik birikimi en aza indirmek için, vücudunuzu temizlemenize ve arındırmanıza yardımcı olan detokslu içeceklerin kullanılması gereklidir.

Gizli detoks yapımında kullanacağımız doğal elma sirkesinin, karaciğerinizi ve lenfatik sisteminizi(lenf sistemi) temizlemeye çalışırken metabolizma ve sindirim fonksiyonunu geliştirdiği görülmüştür.

İçecekte kullanılan limon suyu ise; vücudunuz üzerinde alkali etkiye sahiptir ve pH seviyenizi düzenlemeye yardımcı olur. Limon suyunu direkt olarak içmek, içeceklerinize veya meyve sularınıza eklemek; enerji seviyenizi artırmaya, kandaki toksinleri temizlemeye, cildi parlatmaya ve bağışıklık fonksiyonunuzu iyileştirmeye yardımcı olur.

Yine içecekte bulunan malzemelerden tarçın, kırmızı biber ve zencefil; iltihaplanmayı azaltmaya, sindirime yardımcı olmaya ve metabolizmanızı güçlendirmede etkili olan terapötik(tedavi edici) bileşikler içerir.

Detoks içeceğimizde isteğe bağlı olarak kullanılan bal ise; hem doğal tatlandırıcı hem de güçlü bir antioksidandır.


Gizli Detoks İçeceği Nasıl Yapılır?

toksik atıcı arındırıcı detoks içeceği tarifi - www.kahvekafe.net

Gizli Detoks İçeceği İçin Gerekli Malzemeler

◦ 1 su bardağı ılık veya sıcak su
◦ 2 yemek kaşığı organik elma sirkesi
◦ 2 yemek kaşığı limon suyu
◦ Yarım veya 1 çay kaşığı toz zencefil
◦ Çeyrek çay kaşığı tarçın
◦ Bir tutam toz acı biber
◦ 1 tatlı kaşığı doğal bal (isteğe bağlı)

Doğal Detoks İçeceği Yapılışı

● Kettle da ısıttığınız sıcak suyu bardağınıza alın.
● Şimdi bardağa sırasıyla; elma sirkesi, limon suyu, zencefil, tarçın, acı biber ve balı ekleyin.
● Ardından bir kaşık yardımıyla güzelce karıştırın.
● İçerisine ince bir dilim limon atın ve keyifle tüketin.

Doğal Detoks İçeceği Yapılış Videosu


Doğal Detoks İçeceği Nasıl Kullanılır?

detoks içeceği nasıl içilir - www.kahvekafe.net
◌ Eğer yoğun bir detoksifikasyon etki istiyorsanız; 2 hafta süreyle, yemeklerden yaklaşık 20 dakika önce ve günde 3 defa tüketmeniz önerilmektedir.
◌ Daha az detoksifikasyon etki istiyorsanız da; 2 hafta süreyle, kahvaltıdan veya öğle yemeğinden yaklaşık 20 dakika önce, günde 1 kez tüketmeniz önerilmektedir.

UYARI: Bu detoks içeceği, herhangi bir sağlık problemi olmayan kişiler tarafından kullanılabilir. Eğer bir sağlık probleminiz varsa, kullanmadan önce mutlaka bir uzmana danışmalısınız.

Bu tarifimizi beğendiyseniz, birbirinden güzel yağ yakan detoks tariflerinin olduğu Yağ Yakıcı Detoks Suyu Tarifleri isimli yazımızı da okuyabilirsiniz.

İçeceği kullananlar yorumlarını aşağıya bırakabilirler...


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski