American Press İnceleme

American Press Demleyici Ekipman İncelemesi

american press kahve ekimanı inceleme - www.kahvekafe.net
Bu yazımızda siz kahve severlere, kullanması oldukça kolay olan ve yanınızdan ayıramayacağınız bir demleme ekipmanından; American Press 'ten bahsedeceğiz.
American Press, sıcak suyun alt kısımdan gelerek kahveye uyguladığı basınç ile demlenmesi üzerine tasarlanmış bir ekipmandır. Bu ekipmanı, Aeropress ile French Press’in kombine edilmiş hali gibi düşünebiliriz. Nerede geliştirildiğine bakacak olursak, adından da anlaşılacağı üzere Amerika Birleşik Devletleri 'nde geliştirilmiştir.
american press kahve demleme ekipmanı, american press ekşi - www.kahvekafe.net
American Press'e bir bütün olarak baktığımızda üç bölümden oluştuğunu görmekteyiz.
Bu bölümler ise şu şekildedir;
1. Su Haznesi
Sıcak suyu koyduğumuz ve demleme işlemini gerçekleştirdiğimiz bölümdür. BPA'sız, kalın ve oldukça kaliteli bir  plastikten üretilmiş.

2. Kahve Haznesi
Orta ve orta incelikte öğütülmüş kahveyi koyduğumuz bölümdür. Bu bölümün alt ve üst kısmında 100 mikron inceliğinde çelik filtreleme teli bulunmaktadır. 

3. Piston Düzeneği
Hazne kapağı ile bütünleşmiş olarak üretilen piston, kahveyi aşağıya doğru manuel olarak itmemizi sağlayan bir düzenektir. Piston düzeneği, manuel basıncın daha iyi yapılması amacıyla metalden üretilmiştir. 
Ürün genel olarak baktığımızda çok hafif bir yapıda olduğunu söyleyemeyiz. Bunun nedeni, bazı parçalarının kalın plastikten üretilmiş olmasıdır. Ürünün hafif olmaması bir dezavantaj olarak görülse de, malzeme kalitesi açısından baktığımızda oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz.
american press  -  www.kahvekafe.net

American Press Artıları

◦ Zengin, tam gövdeli lezzet
 Hızlı demleme ile zamandan tasarruf
 French Press'e göre çok daha az tortu
 Temizlemesi kolay


American Press Eksileri

 Yüksek fiyat
 Sınırlı kapasite

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski