Oreo Bisküvili ve Kahveli Milkshake Tarifi

Oreo Bisküvili ve Kahveli Milkshake Tarifi
oreo milkshake yapımı - KahveKafeNet
Yaz aylarının sıcak günlerinde en çok tercih edilen soğuk içeceklerin başında gelen Milkshake, Oreo ve Kahvenin bir araya gelmesiyle harika bir içeceğe dönüşmektedir. Havaların giderek ısınmaya başladığı günümüzde, tüketilen içecekler artık daha soğuk tercih edilmeye başladı. Bu soğuk içeceklerin başında ise, milkshakeler ve soğuk kahveler yer almaktadır. Eğer sizde milkshake tüketmeye başladıysanız, oreo bisküvili milkshake'i mutlaka denemelisiniz. Buz parçalarının ferahlatıcı etkisi ve enfes kahve tadı ile, keyfinizi daha da uzatacaksınız.
İşte Oreolu ve Kahveli Milkshake Yapımı...

Oreo Milkshake Yapımı | Oreo Bisküvi ve Kahveli Milkshake Tarifi | Oreolu Soğuk Kahve Hazırlama Kahveli Milkshake Nasıl Yapılır?
kahveli milkshake tarifi - KahveKafeNet
Oreolu ve Kahveli Milkshake İçin Malzemeler:
- 4 adet Oreo Bisküvi
- 3 tatlı kaşığı granül kahve (Nescafe Gold veya Nescafe Classic)
- 1 su bardağı süt
- 2 tatlı kaşığı toz şeker(isteğe bağlı)
- 4 adet buz küpü
- Çikolata sosu

Oreolu ve Kahveli Milkshake Yapılışı:
Oreo bisküvilerinin içindeki kremayı çıkarın ve bisküvilerini rondodan geçirin veya bir saklama poseti içine alıp bardakla ezerek un olmayacak şekilde toz haline getirin. Toz haline gelen oreo bisküvilerini bir kenara alın. Şimdi diğer işleme geçelim. Blender haznesine süt, kahve, şeker, oreo kremaları ve buz ekleyin. Blenderi 1 dk kadar çalıştırın ve güzelce bir kıvam almasını sağlayın. Kahveli milkshake i koyacağınız bardağın iç kısımlarını, çikolata sosuyla dekore edin ve milkshake i bardağa dökün. Üzerine toz haline getirilen oreo bisküvilerinden atın.
oreo milkshake without ice cream - KahveKafeNet
Oreo Bisküvili ve Granül Kahveli Milkshake hazır...


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski