Leke, Gözenek ve Ton Eşitsizliği İçin Rus Maskesi Tarifi

Leke, Gözenek ve Ton Eşitsizliği İçin Rus Maskesi Tarifi

rus güzellik maskesi nasıl yapılır - KahveKafeNet
Rus kadınlarının ciltlerinin pürüzsüz ve ışıl ışıl bir yapıda olduğunu pek çoğumuz farketmişizdir. Peki bu harika ciltlere nasıl sahip oluyorlar? Bu durum kimine göre doğuştan gelen bir güzellik, kimine göre kefir mucizesi, kimine göre sebze ağırlıklı beslenme ve spor, kimine göre de küçük yaşlarda cilt sağlığını doğal yollarla korumaları. Rus kadınlarının güzelliğin sırrını tam olarak bilmesek de, Rusların cilt bakımına önem verdikleri aşikar. Bizde bu durumdan yola çıkarak, bir Rus blogunda bulduğumuz cilt maskesini sizlerle paylaşmak istedik. 
Bu maske, Rus blog yazarlarının açıklamasına göre: Cilt gözeneklerinizi sıkıştıracak, ton eşitsizliğini giderecek ve cilt lekerinize iyi gelecektir. Aslında bu tarifi ilk incelediğimizde oldukça şaşırdık, çünkü bu maskenin orjinalinde daha fazla tuz kullanılmaktadır. Ancak biz cilde zarar verebileceğini düşünerek, tuz miktarını azaltarak paylaşmak istedik. Ayrıca daha uzun süre ciltlerinde tutulduğu söyleniyor. Yine bu süreyi kısaltarak sizlere paylaşıyoruz. Maske tarifine geçmeden küçük bir uyarı yapalım.

UYARI: Cildinde açık yara bulunanlar, aşırı akne ve sivilce problemi olanlar, cilt estetik operasyonu ve diğer operasyon geçirenler, aşağıdaki malzemelerden herhangi birine alerjisi olanlar.. vb cilt sorunları olan kişiler, bu maskeyi KESİNLİKLE uygulamamalıdır.

Cilt Gözeneklerini Sıkıştıran Yüz Maskesi Tarifi | Leke Giderici Rus Maskesi Yapımı | Rus Kadınlarının Uyguladığı Cilt Bakım Maskesi Nasıl Yapılır?

rus maskesi - rusların cilt maskeleri - KahveKafeNet
Rus Güzellik Maskesi İçin Malzemeler
◦ 3 küçük kare bitter çikolata
◦ 1 tatlı kaşığı silme tuz
◦ 1 yemek kaşığı yoğurt

Rus Cilt Bakım Maskesi Yapılışı

İlk başta çikolatayı benmari usulü eritin. Eriyen çikolatayı bir kase içine alın ve üzerine tuz ve yoğurt ekleyin. Bir kaşık yardımıyla güzelce karıştırın. Hazırlanan maskeyi, bir fırça yardımıyla yüzünüze uygulayın. Ardından 30 dk kadar cildinizde bekletin. Süre dolduktan sonra cildinizdeki maskeyi, su altına tutarak ve parmak uçlarıyla hafif masaj yaparak arındırın. Temiz bir havlu ile cildinizi kurulayın. Bu uygulamayı haftada 2 defa yapabilirsiniz. Cildinizdeki değişimi ilk uygulamadan itibaren göreceksiniz.
rusların güzellik sırrı - rus kadınları neden güzel -  KahveKafeNet
Sizde bu maske ile ilgili deneyimlerinizi, aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski