Enfes Kokulu Mistik Chai Latte Tarifi

Enfes Kokulu Mistik Chai Latte Tarifi
mistik chai latte tarifi - KahveKafeNet
Latte, İtalyanca'da süt anlamına gelir. Yani latte deyince aklınıza, bizim bildiğimiz sütlü kahve'nin bol köpüklü olanını getirebilirsiniz. Günümüzde çok çeşitli latte tarifleri paylaşılmakta ve sevilerek tüketilmektedir. Bizde bu tariflerden biri olan mistik chai latte tarifini sizlerle paylaşacağız. Tarifte kullanılan mistik çayın içerisinde; siyah çay, böğürtlen yaprakları, tarçın, doğal vanilya aroması, hindiba kökü, meyan kökü, kakule, zencefil, karanfil ve karabiber gibi sağlık açısından faydalı pek çok bitki bulunmaktadır. Mistik bitki çayını sütün içerisine koyduğunuz ilk andan itibaren, mutfağınıza enfes mistik bir koku yayılacak, sevdiklerinizi bu koku ile şaşırtacaksınız. İşte Ev Yapımı Mistik Chai Latte Tarifi...

Mistik Chai Latte Nasıl Yapılır? | Evde Mistik Chai Latte Yapımı | Kolay Mistik Chai Latte Hazırlama
nescafe gold mistik chai latte yapımı - KahveKafeNet
Ev Yapımı Mistik Chai Latte İçin Malzemeler:
- 1 shot espresso 
- 150 ml süt
- 1 adet mistik poşet çay (Doğuş Mistik Chai)
- 1 tatlı kaşığı doğal süzme bal

Mistik Chai Latte Yapılışı:
Cezve içine bir adet mistik çay poşeti koyun ve üzerine sütü ekleyin. Ardından cezveyi ocağa alın ve köpürene kadar ocakta kaynatın. Süt kaynamaya yakınken, servis yapacağınız fincanın içine balı ekleyin. Hemen ardından cezvedeki mistik çaylı kaynamış sütü bal eklenen fincana dökün. Son olarak Espresso makinesinde hazırlayacağınız 1 shot espressoyu fincana dökün. (Eğer espresso makineniz yoksa, 1 tatlı kaşığı NESCAFE Gold üzerine 1 tatlı kaşığı su dökerek, süt köpürtücü ile köpürtebilir ve bunu sütlü ballı fincana ekleyebilirsiniz)
mistik chai latte yapılışı - KahveKafeNet
Enfes Kokulu Mistik Chai Latte hazır. Bu harika latte ile ilgili deneyimlerinizi ve yorumlarınızı aşağıya bırakarak ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski