Yağ Yakımına Yardımcı Bitkisel Çay Tarifi

Yağ Yakımına Yardımcı Bitkisel Çay Tarifi

yağ yakan çay tarifi - KahveKafeNet
Vücudun bazı bölgelerinde biriken yağlar; hareketi zorlaştırır, kötü bir görüntüye neden olur ve çoğu kişiyi mutsuz eder. Bu fazla yağlardan kurtulmak o kadar da zor değildir. Biraz zamana ve çabaya ihtiyaç vardır. Düzenli hareket, egzersiz veya spor yapmak, diyet yapmak, beslenmemize dikkat etmek ve yağ yakıcı içeceklerden yararlanmak bunlardan bir kaçıdır. Bizde bu yazımızda sizlere, metabolizmayı hızlandıracak ve doğal yollardan yağlarınızı yakacak zayıflama çaylarından birinin tarifinden bahsedeceğiz. 
Ahmet Maranki, İbrahim Saraçoğlu, Ender Saraç gibi uzman isimlerinde yağ yakıcı çay tarifleri bulunmaktadır. Ancak bugün biz size diyetisyenlerin tavsiye ettiği bir çay tarifini vereceğiz. Doğal zayıflama sağlayan bitki çayları, içine eklenen yağ yakıcı bitkiler sayesinde, vücudunuzda birikmiş halde bulunan yağlardan kolayca kurtulmanızı sağlar. Daha öncede belirttiğimiz gibi bu çay, diyetler ve egzersiz programları ile birleştiğinde, daha kolay ve hızlı yağ yakımına büyük oranda yardımcı olacaktır. 
İşte Yağ Yakımı Hızlandıran Bitki Çayı Tarifi...

Yağ Yakan Bitkisel Çay Tarifi | Yağ Yakan Çaylar Nasıl Yapılır? | Evde Yağ Yakıcı Çay Yapımı | Yağ Yakan Çay Karışımı

yağ yakan çay ibrahim saraçoğlu - KahveKafeNet

Yağ Yakıcı Bitkisel Çay İçin Malzemeler

 2 çay kaşığı mate çayı
 Yarım limon suyu
 Yarım çay kaşığı toz tarçın
 Yarım çay kaşığı toz karabiber
 Yarım çay kaşığı toz zerdeçal
 1 su bardağı sıcak su

Yağ Yakan İçecek Yapımı - Yağ Yakan Çay Yapılışı

Bir French Press içine sırasıyla; limon suyu, mate, karabiber, tarçın, zerdeçal ve sıcak suyu ekleyin. 2-3 dk kadar demlenmesini bekleyin. Ardından french press filtresini aşağıya indirin. Demlenen karışımı bardağınıza alın. İçerisine küçük bir dilim limon atın ve afiyetle tüketin. Haftada 3 - 4 defa düzenli içtiğinizde fazla yağlarınızın yakımına yardımcı olacaktır.
yağ yakan bitki çayı mate - KahveKafeNet
Sizde yağ yakan çay deneyimlerinizi ve varsa tariflerinizi aşağıya yorum bırakabilirsiniz.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski