Ten Rengine Göre Eşarp ve Şal Seçme Rehberi

Ten Rengine Göre Eşarp ve Şal Seçme Rehberi
Giyimine dikkat eden bayanlar, eşarp seçiminde kıyafetleriyle uyumlu eşarpları tercih ederler. Ancak eşarp seçimi, sadece kıyafet uyumuyla değil, ten rengine de uygun olmalıdır. Tesettürlü bayanların kombinlerine canlılık katan eşarp ve şalların, günlük yaşantı da kullanımları oldukça kolaydır. Günümüzde eşarplar; renk, desen ve kumaş çeşitleriyle modaya uygun olarak üretilmektedir. Pamuk, ipek, naylon gibi farklı malzemelerden üretilen eşarp ve şallar, kadınların kombin seçimine kolaylık sağlar. Bu kadar renk ve çeşidin bir arada olması seçimlerde kolaylık sağlarken, bayanların sadece renk uyumuna dikkat ettiği gözleniyor. Ancak ünlü stil danışmanları, eşarp ve şal seçerken ten renginin uyumuna da dikkat edilmesi gerektiğini söylemektedir. Peki Ten Rengine Göre Eşarp Nasıl Seçilir? İşte Ten Rengine Göre Eşarp ve Şal Seçme Rehberi...

Ten Rengine Uygun Şal ve Eşarp Seçimi | Hangi Tene Hangi Eşarp Seçmeliyim? |  Hangi Tene Hangi Renk Eşarp ve Şal Kullanılmalı?
Esmer Tenli Bayanlar:
Esmer tenli bayanlar toz pembe, bebek mavisi ve eflatun renklerinde eşarp ve şallar tercih etmelidir. Açık tonlara sahip bu renkler, yüzünüzün daha aydınlık ve sağlıklı bir şekilde görünmesini sağlar. Yine şeftali tonları da uyum sağladığı için, esmer tenli bayanlar tarafından tercih edilebilir.

Buğday Tenli Bayanlar:
Buğday tene sahip olan bayanlar, eşarp ve şal seçimi keskin renklerde olmalıdır. Örnek verecek olursak; pembenin canlı tonları, mavi ve lila renkleri, mercan ve gri-mavi tonları ya da sarının koyu tonları iyi bir seçim olabilir.

Beyaz Tenli Bayanlar:
Ten rengi açık ve beyaz renkte olan bayanlar, ciltlerinin daha canlı ve sağlıklı görünmesi için, eşarp ve şal seçiminde yeşil ve siyah tonlarını tercih etmelidir. asker yeşili, zümrüt yeşili, orman yeşili, pers yeşili, haki yeşili ve siyaha yakın tonlar beyaz tenli bayanların tercih edebileceği renklerdendir.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski