Mighty Mug Go: Devrilmeyen Akıllı Termos Bardak - Kahve Bardağı Termos

Mighty Mug Go: Devrilmeyen Akıllı Termos Bardak - Kahve Bardağı Termos
Mighty Mug Go Nedir? - Son Derece Akıllı ve Kullanışlı Mighty Mug Termos
Mighty Mug, dünyada patenti alınan ilk akıllı kavrama özelliğine sahip taşınabilir termos bardağıdır.
Evinizde veya işyerinizdeki masanızın üzerine bıraktığınızda, kuvvetli bir hava vakumu oluşturarak, devrilme ve dökülme gibi kazalar yaşamazsınız. Tam bir hacıyatmaz olan mighty mug, bunu önler.
Termos bardağı yukarı doğru kaldırdığınızda ise; vakum etkisi ortadan kalkar ve kolay bir şekilde içeceğinizi tüketebilirsiniz.
Smart grip(akıllı kavrama) ismi verilen bu harika yenilikçi teknoloji, farkında olmadan termosa çarptığınızda harakete geçerek dökülmeyi önler. İçindeki içeceği tüketmek için yukarı kaldırdığınızda ise; vakum etkisi kaybolur ve kolaylıkla yerinden kaldırmanızı sağlar.
Dünya sağlık standartlarına uygun olarak üretilen mighty mug, sıcak ya da soğuk her türlü içeceğinizi dökülme korkusu yaşamadan, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kahve, çay, çorba gibi sıcak içeceklerinizi sıcak; milkshake, buzlu karışımlar, limonata gibi soğuk içecekleri de belli bir süre boyunca soğuk tutacaktır.
Araçlarda da kullanım kolaylığı sağlayan mighty mug, standart boyutlarda üretildiği için fazla yer kaplamadan kolayca taşıma imkanı sunar. Yani aracınızda yeri hazırdır.
Yine diğer bulaşıklarınızla birlikte makineye atabilir ve korkmadan bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz.
Mighty Mug termos bardağı, elinden kahve ve çayı eksik olmayan arkadaşlarınıza, eşinize, dostunuza hediye olarak alabilir onları mutlu edebilirsiniz. Original ve son derece kullanışlı bu termos; doğum günü, yılbaşı, anneler ve babalar günü ve diğer özel günlerde harika bir hediye fikri olabilir. Seyahati ve gezmeyi seven aynı zamanda çay ve kahve tiryakisi olan yakınlarınız bu hediyeyi çok seveceklerdir.

Mighty Mug Go - Devrilmez Termos Bardak Özellikler: 
- Sızdırmaz yenilikçi tasarımı ile çantada ve valizlerinizde rahatça taşıma
- 0,47 litre (16oz) sıvı kapasitesi
- Bisfenol A (BPA) içermez
- 3 duvarlı yapısıyla, 1 saat boyunca içeceğin sıcaklığı ve soğukluğunu muhafaza etme özelliği
- 22cm uzunluk ve 8cm çapa sahiptir.
- Kırmızı, Lila,Teal mavisi, Siyah, Beyaz, Turuncu ve Grey renk seçenekleri
- % 100 mutluluk garantili.

Mighty Mug Go Fiyatı Nedir? Mighty Mug Go Nereden Satın Alabilirim?
Mighty Mug Go fiyatı: 20$ dan satışa sunulmaktadır. Ülkemizde ise; 90 TL - 150 TL arasında satılmaktadır.
Kendi resmi internet sitesinden, Amazon üzerinden veya ülkemizde n11, gittigidiyor gibi online alışveriş sitelerinden satın alabilirsiniz.

Mighty Mug'ın farklı renklerde mini ve maksi çeşitleri de bulunmaktadır. Bunlar; Mighty Mug Mini: Black, Mighty Mug Solo: Red, Mighty Mug Solo:Cream, Mighty Mug Solo:Lilac, Mighty Mug Solo:Teal, Mighty Mug Solo:Cool Gray, Mighty Mug Solo:Green, Mighty Mug Solo: Blue, Mighty Mug: Ice, Mighty Mug Go:Stainless Steel Red,Mighty Mug Go:Stainless Steel Blue, Mighty Mug Go:Stainless Steel Purple, Mighty Mug Go:Stainless Steel Copper gibi çeşitleri vardır.
Miniler ,11 oz kapasiteye sahiptir ve fiyatı: 17$ civarındadır.
Maksiler, 18oz kapasiteye sahip, daha uzun süre sıcak ve soğuk tutma özelliği vardır. Fiyatı ise; 25$ civarındadır.
Kahve Bardağı Termos arıyorsanız, Mighty Mug tavsiye edeceğimiz bir üründür.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski