Kuru Öksürük İçin Mucize Kür Tarifi

Kuru Öksürük İçin Mucize Kür Tarifi

öksürüğe iyi gelen gül hatmi çayı, kahvekafe.net
Kuru öksürük insanların yaşamını olumsuz yönde etkiler. Kuru öksürük devam ettiği sürece, boğaz tahrişine ve göğüste ağrıya neden olmaktadır. Bu durum insanlar için oldukça rahatsız edicidir. İnsanların sosyal yaşamını da olumsuz yönde etkileyen inatçı öksürükler, genelde nöbetler halinde gelir ve öksürük çeken hastayı yorar. Peki geçmeyen öksürüklerden nasıl kurtulabiliriz? 
İşte Prof. İbrahim Saraçoğlu'ndan Kuru Öksürükleri Geçiren Bitkisel Kür Tarifi...

Kuru Öksürük İçin Bitkisel Kür | Kuru Öksürük Nedir, Nasıl Geçer | Geçmeyen Öksürük İçin Evde Tedavi

öksürüğe iyi gelen gül hatmi çayı tarifi - kahvekafe.net

Kuru Öksürüğe İyi Gelen Hatmi Çayı İçin Malzemeler

◦ 1 su bardağı su
◦ 7 adet gül hatmi

Kuru Öksürüğe İyi Gelen Hatmi Çayı  Yapılışı

Bir cezve içerisine suyu ve gül hatmini ekleyin. Kısık ateşte 8 dk kadar kaynatın. Ardından gül hatmi çayını bir bardağa alın. Bu çayı günde 3 defa öğleden evvel, öğleden sonra ve akşam yatmadan önce olmak üzere tüketin. En geç 1 hafta içinde kuru öksürükten kurtulacaksınız. Bu Mucize Gül Hatmi Çayı Tarifi ile inatçı öksürüklerden kurtulabilirsiniz.

Çocuklardaki Kuru Öksürük İçin Mucize Kür Tarifi

Çocuklarda Kuru Öksürüğe İyi Gelen Sütlü Hatmi Kürü Malzemeler

◦ 1 çay bardağı süt
◦ 5-6 adet gül hatmi

Çocuklardaki Kuru Öksürük İçin Mucize Kür Yapılışı

Bir cezve içerisine sütü alın. Süt kaynayana kadar ısıtın. Kaynayan sütün içine 7-8 tane gül hatmi atın ve karıştırın. ardından ocaktan alın ve 3-4 dk demlenmesini bekleyin. Demlenen sütü bir bardağa alarak tüketin. 7 yaş üstü çocuklar günde 2 defa, sabah ve akşam bu tarifi tüketebilir.
evde öksürük nasıl geçer - kahvekafe.net

Öksürük Tedavisinin Daha Etkili Olabilmesi İçin;

Bu kürün yanı sıra; günde 2 defa, sabah ve akşam 1 yemek kaşığı Keçiboynuzu Pekmezi tüketerek destekleyici etki sağlayabilirsiniz. Gül hatmi çayı ve Keçiboynuzu pekmezi ile Geçmeyen İnatçı Öksürüklerden kurtulabilirsiniz.

Uyarı: Bu kürde kullanılan malzemelerden herhangi birine alerjiniz varsa kesinlikle kullanmayınız. Kürü uygulamadan önce bu konuda uzman kişilere danışınız.



Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski