Hızlı Kilo Verdiren Haşlanmış Limon Kürü Tarifi

Hızlı Kilo Verdiren Haşlanmış Limon Kürü Tarifi
Haşlanmış limon ile kilo verme ve yağ yakma son günlerde oldukça merak edilen konuların başında geliyor. 100 gram limonda yaklaşık 53 mg C vitamini bulunur. Bu özelliği ile bağışıklık sisteminin güçlenmesine önemli katkılar sağlar. Sağlığa pek çok faydaları olan limonun zayıflamaya da yardımcı olduğunu belirtmek isteriz. Bu yazımızda sizlere, Haşlanmış Limon Kürü Tarifi paylaşacağız. Limonu haşlıyoruz çünkü; çiğ olarak tüketilen limon, mide sorunlarına neden olabilir. İşte Haşlanmış Limon İle Zayıflama Kürü Yapılışı...

Haşlanmış Limon Kürü Nasıl Yapılır? | Haşlanmış Limon Ne İşe Yarar? | Haşlanmış Limon ile Zayıflama Kürü Yapımı
Haşlanmış Limon Kürü İçin Malzemeler:
- 4 adet limon
- 10 diş sarımsak
- 1 adet taze zencefil (işaret parmağı büyüklüğünde)
- 2 litre su

Haşlanmış Limon Kürü Hazırlanışı ve Kullanımı:
Limonları ortadan ikiye kesin ve suyunu sıkın. Sıktığınız limon suyunu cam bir kase içine alın. Sarımsakları pratik sarımsak rendesi ile rendeleyin. Rendelenen sarımsağı limon suyunun içine atın ve karıştırın. Limon suyu ve sarımsak karışımı bulunan kaseyi, bir kenarda bekletin.
Şimdi diğer işleme geçelim...
Suyu sıkılan limonun kabuklarını bir tencereye alın ve üzerine taze zencefili rendeleyin. Ardından 2 litre suyu da ekleyerek ocağa alın. Yaklaşık 10 dk kadar kaynatın. Son olarak tencere içine daha önce hazırladığımız limon suyu ve sarımsak karışımını da ilave edin. 1-2 dk daha kaynattıktan sonra, tencereyi ocaktan alın ve süzgeçten geçirin. Süzülen karışımı soğuduktan sonra tüketmeye başlayın.
Haşlanmış Limon Kürü Nasıl Kullanılır? | Haşlanmış Limon Kürü Kaç Gün Kullanmak Gerekir?
Haşlanmış limon kürünü, sabah aç karnına günde bir defa olmak üzere 1 çay bardağı kadar tüketin. Kürü, 3 gün tüketip » 1 gün ara verecek şekilde » 15 gün süresince tüketebilirsiniz. 15 günün sonunda 1 hafta ara vererek kürü tekrarlayabilirsiniz.
Haşlanmış Limon Kürü Nasıl Saklanır?
Soğuyan karışımı temiz bir kavanoz içine alıp, ağzını hava almayacak şekilde sıkıca kapatın ve buz dolabında saklayın. Kavanozdaki kürü bitirince yenisini hazırlayın.
Hızlı ve doğal yoldan kilo vermenizi sağlayan Haşlanmış Limonlu Kür, ekstra yapılacak olan bir diyete gerek kalmadan fazla kilolarınızdan kurtulmanızı sağlayacaktır.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski