Grip ve Soğuk Algınlığı İçin Soğan Kürü Tarifi

Grip ve Soğuk Algınlığına İyi Gelen Soğan Çayı Yapımı - Grip ve Soğuk Algınlığı İçin Bitkisel Kür Tarifi
Mevsimsel geçişlerle birlikte insanlarda hastalıklar artış gösteriyor. Bu artış gösteren hastalıkların başında ise, grip ve soğuk algınlığı bulunuyor. İnfluenza virüsünün neden olduğu grip; yüksek ateş, halsizlik durumu, kas ve eklemlerde şiddetli ağrılar, baş ağrısı, üşüme hissi - titreme ve kuru öksürük gibi belirtilerle kendini göstererek devam eden bulaşıcı bir viral enfeksiyondur. Bağışıklık sistemi güçlü olmayan kişilerde, özellikle; çocuklar ve yaşlılar, kalp ve akciğer hastalığı, böbrek hastalığı ve diyabet hastalığı olanlarda ciddi sağlık sorunlarına, hatta ölüme neden olabilir. Gribe hastalığına yakalanan kişiler öncelikle hekime gitmelidirler. Verdiği ilaçlarla grip tedavisi sürdürülürken, gribe iyi gelen yiyecek ve içeceklerle bu tedavi desteklenmelidir. Peki Gribe Karşı En Etkili Doğal Yöntem Nedir? İşte Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu'ndan gribin hızlı bir şekilde tedavi edilmesine yardımcı olan ve gribin hasar verici etkisinden kurtaran Soğan Kürü Tarifi...

Grip ve Soğuk Algınlığı İçin Soğan Kürü Tarifi | Evde Soğan Kürü Nasıl Yapılır? | Soğan Çayı İle Grip Tedavisi
Grip ve Soğuk Algınlığı İçin Bitkisel Kür Tarifi İçin Malzemeler:
- 1 adet orta boy kırmızı soğan
- 1,5 su bardağı su

Grip ve Soğuk Algınlığı İçin Bitkisel Kür Yapılışı:
Orta boy yemeklik soğanın kahverengi dış kabuğunu soyun. Dört eşit parçaya bölün ve bir kap içine alın. Üzerine suyu da ekleyin ve ocağın üzerine alıp 5 dk kaynatın. Ardından ocaktan alın ve 1 dk kadar dinlendirin. Suyunu süzerek bir bardağa alın. Bunu sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa çay sıcaklığında için.
Şifa Kaynağı Soğan Çayı ile kısa sürede grip ve soğuk algınlığı hastalığınızdan kurtulacaksınız.

Griple Birlikte Devam Eden Öksürük Varsa;
6-7 adet hatmi çiçeğini bir kap içine alın ve üzerine 1 bardak su ekleyin. 5 dk kaynatın suyunu süzün ve çay sıcaklığında için. Soğan kürünü sabah ve akşam yapıyorsanız, bunu da öğle vakti günde 1 defa içebilirsiniz.
Gribin neden olduğu öksürükten kısa sürede kurtulacaksınız.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski