Erkeklerin Sevdiği ve Sevmediği Kokular Nelerdir?

Erkeklerin Sevdiği ve Sevmediği Kokular Nelerdir?
Dış görünüşe ve makyaja önem veren bayanlar, karşı cinse daha çekici görünmek için parfüm seçimlerine de dikkat etmeleri gerekir. Çünkü erkekler sadece güzelliğe ve giyime bakmazlar, karşı cinste kokuya da önem verirler. Onların gönlünde, hoş bir koku ile iz bırakabilirsiniz. Erkekler söz konusu koku olduğunda, bu duruma kadınlara oranla daha çok dikkat ederler. Koku duyuları daha güçlüdür ve onları etkileyen ilk şeylerin başında koku gelir. Peki Erkekler Kadınlarda En Çok Hangi Kokuları Beğenir? İşte Erkeklerin Kadınlarda Aradığı Kokular...

Erkekleri Cezbeden Kokular Nelerdir? | Erkekler Hangi Kokulardan Hoşlanır? | Erkeklerin Sevdiği Parfüm Kokuları
✿ Tarçın Kokulu Parfümler - Esanslar
Tarçın kokusu, mistik aroması ile hem fiziki yorgunluk hem de zihin yorgunluğuna iyi gelmektedir. Bu parfümü kullanan bayanların yanında bulunan erkekler, kendilerini daha rahat hissederler ve huzur bulurlar. Ayrıca tarçın kokusu, konsantrasyon ve dikkat üzerinde olumlu etkiler yaptığı için, onların dikkatini üzerinize çekersiniz.

✿ Yasemin Kokulu Parfümler - Esanslar
Yasemin kokusu; endişe, korku, stres, gerginlik gibi sizi olumsuz yönde etkileyebilecek duyguların azalmasına yardımcı olur. Böylece özel yaşantınızda, karşı cinsle daha sakin geçen bir ilişki yürütürsünüz. Kokunun size verdiği özgüven ile, karşı cinsi daha kolay etkileyebileceksiniz. Yasemin kokusu ayrıca; erkekler üzerinde empati(eşduyu) duygusunu tetiklediği için size bazı durumlarda anlayış gösterecektir. Bu da karşılıklı iletişim de olumlu etkiler sağlayacaktır.

✿ Lavanta Kokulu Parfümler - Esanslar
Şampuandan oda kokularına, sıvı ve katı sabunlardan temizlik ve güzellik ürünlerine pek çok alanda kullanılan lavanta kokusu, parfüm seçiminde bayanların en çok tercih ettiği kokuların başında gelir. Cinsel uyarıcı etkilere sahip lavanta kokusu, karşı cinsi kolay bir şekilde etkisi altına alacaktır.

✿ Sandal Kokulu Parfümler - Esanslar
Erkekler sandal kokusunu aldıklarında, karşısında ki bayanın ne istediğini bilen ve kendinden emin bir kişiliğe sahip olduğunu düşünürler. Bazı erkekler kendine güvenen bayanlardan çekinirler ancak başkasına muhtaç olmadan kendi ayaklarınının üzerinde duran kadınlardan da hoşlanırlar.

✿ Papatya Kokulu Parfümler - Esanslar
Papatya kokusu, kişiyi etkisi altına alarak sakinleştiren, rahatlatan bir kokudur. Depresyon, kaygı ve depresyona bağlı ağrı durumlarında doğal antidepresan görevi görmektedir. Bu gibi özellikleri nedeniyle erkekler iç huzuru papatya kokusunda bulur.

Erkeklerin Hoşlanmadıkları Kokular | Erkekler Hangi Parfümleri Sevmez | Erkeklerin Sevmediği Kokular
✿ Çikolata Kokulu Parfümler - Esanslar
Çikolata yemeyi pek çoğumuz sevsek de, kokusu için aynı şeyi söyleyemeyiz. Yoğun esansı nedeniyle oldukça ağır olan çikolatalı parfümler, erkeklerin ilgisini çekmez. Çünkü erkekler, ferahlatıcı ve sade kokulardan hoşlanırlar. Çikolata kokusu, onlar için fazla abartılı gelir.

✿ Meyve Kokulu Parfümler - Esanslar
Pek çok parfümde kullanılan meyve aroması esansları çoğu zaman güzel olsa da, bazen ağır olabiliyor. Ağır kokulu oldukları için, çoğu zaman yanlış seçim olur. Erkekler kendilerini daha şirin, sevimli gösteren kokular yerine; çekici ve şehvetli kokuları severler. Bazı meyve kokuları dışında, bu kokuları sağlamak oldukça zordur. Bu nedenler bir erkekle ilk buluşmaya gittiğinizde meyve kokusu içeren parfümleri kullanmamaya özen gösterin.



Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski