Dört Malzemeli Diyet Çikolata Tarifi - Fit ve Sağlıklı

Dört Malzemeli Diyet Çikolata Tarifi - Fit ve Sağlıklı
sporcu diyet cikolata - KahveKafeNet
Ev yapımı çok kolay bir şekilde diyet çikolata hazırlamak mümkün. Sadece 4 malzeme kullanarak yapılan bu çikolata ile, tatlı isteklerinizi hem sağlıklı hem de fit bir çikolata ile giderebilirsiniz.
Bu çikolata; diyet yapanlara, zayıflamak isteyenlere, kas yapmak isteyenlere uygun bir lezzettir. Canınız tatlı bir şeyler ya da çikolata çektiğinde, bu tarif ile isteğinizi bastırabilmek mümkündür. Bu lezzetli ve sağlıklı fit çikolatayı tüketirken, porsiyonlara bölmeniz tavsiye edilir. Bir oturusta hepsini tüketmeyin.! İşte Dört Malzemeli Diyet Çikolata Hazırlanışı...

Diyet Çikolata Nasıl Yapılır? | Sağlıklı Çikolata Yapımı | Pratik Diyet Çikolata Tarifi
pratik diyet cikolata tarifi - KahveKafeNet
Ev Yapımı Diyet Çikolata Tarifi İçin Malzemeler:
- 10 adet Medine hurması
- 3 yemek kaşığı doğal kakao (saf - organik ham kakao tozu)
- 1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı veya tuzu olmayan tereyağı
- 9 adet kavrulmuş fındık

Sağlıklı Diyet Çikolata Yapılışı:
Tarife başlamadan önce hurmaları 10 dk kadar sıcak su içinde bekletmeniz ve yumuşamasını sağlamanız gerekmektedir. Yumuşayan hurmaları su içinden alalım ve çekirdeklerini çıkararak blender haznesine ekleyelim. Hemen sonra doğal kakao ve Hindistan cevizi yağını da ekleyerek blenderi çalıştıralım. Uygun kıvama gelince blenderı kapatın ve haznede ki malzemeyi bir yağlı kağıt üzerine bitter çikolata şekli vererek yayın. Üzerine kavrulmuş fındığı üçer sıra halinde güzelce yerleştirin. Ardından yağlı kağıdı çikolataya sarın ve 30 dk kadar buzdolabında bekletin. Buzdolabından aldıktan sonra dört parçaya kesin ve tatlı krizlerinizde bir parça tüketin.
lezzetli diyet cikolata KahveKafeNet
Tadı gerçekten muazzam. Özellikle çikolata seviyorsanız bu tarife bayılacaksınız...

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski