YouTube Go Nedir? İnternet Kullanmadan Nasıl Video İzlenir?

YouTube Go Nedir? İnternet Olmadan Nasıl Video İzlenir?
Dünyada bir numara olan video paylaşım sitesi Youtube, internet kullanımı olmadan, video izlemeyi mümkün hale getiren Youtube Go uygulamasının, beta sürümünü Türkiye'de kullanıma açtı.
YouTube Go ile birlikte; Çevrimdışı(internetsiz) video nasıl izlenir? Youtube Go nasıl kullanılır? İnternet kullanmadan youtube'tan video izleme nasıl yapılır? Soruları sorulmaya başlandı.
KahveKafe sitesi olarak bu ve benzeri sorularınızın cevabını yazımızda bulabileceksiniz.
Youtube Go, internetsiz(çevrimdışı) ve internet kotanıza ve hızınıza bağlı kalmaksızın, takılma, donma derdi yaşamadan video izlemeyi mümkün hale getiren bir Google uygulamasıdır.
Youtube Go Nasıl Kullanılır?
Sınırlı ülkede kullanılmakta olan Youtube Go uygulaması, artık Türkiye'de de kullanılabilir hale geldi. Google Play uygulama mağazasından indirebilen YouTube Go uygulaması ile; sevdiğiniz Youtube videolarını kolayca telefonunuza indirebilir, ve yeniden izlemek istediğinizde internet kotanız ve internet hızınıza gerek duymadan istediğiniz yerden keyifle seyredebilirsiniz. YouTube Go uygulaması, yaklaşık 10 MB'lık uygulama boyutuna ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir.
Çevrimdışı(internetsiz) Video İzlerken Bu Önerilerimizi Dikkate Alın!
*Uygulamanın açılış sayfasında güncel ve sizin için önerilen videolar listelenmektedir. Uygulamada bulunan arama yapma özelliğini kullanarak, istediğiniz videoları indirebilir, herhangi bir veri ücreti ödemeksizin defalarca izleyebilirsiniz.
*Videoları download ederken; 3 farklı seçenekle karşılaşacaksınız. Bunlar; temel, standart ve yüksek kalite seçenekleridir. Sıkıştırılmış ve boyut olarak küçültülmüş videolar kolayca indirilebilmektedir.
*Youtube'ta aynı başlıkta açılan pek çok video bulunabilmektedir. Bu tür yanıltıcı videoları indirmemek için; videolarda ön izleme yapabileceksiniz.
*İndirilen videoları arkadaşlarınızla veya aile üyelerinizle paylaşabileceksiniz. Uygulama da, bluetooth üzerinden video transferi yapabilirsiniz. Bu transferi, süper hızlı bir şekilde, saniyeler içerisinde yapabileceksiniz. Üstelik video gönderip alırken de internet kullanımına gerek yoktur.
*Videolarınızı mevcut telefon hafızasına ya da telefonunuza taktığınız SD kartınıza indirebileceksiniz.
Youtube Go Hangi Android Sürümlerinde Çalışır?
Youtube Go, Jellybean (Android 4.1) ve sonrası Android sürümlerine sahip olan telefonlarda çalışmaktadır.
YouTube Go (Unreleased) uygulaması, şu anda beta aşamasında olduğundan dolayı uygulamada Türkçe dil seçeneği bulunmuyor. Ancak yakın bir zamanda, Türkçe dil seçeneği ve tam sürüm apk ve ios olarak indirebilirsiniz.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski