Göbek ve Karın Yağlarını Eriten Nar Şerbeti Tarifi

Göbek ve Karın Yağlarını Eriten Nar Şerbeti Tarifi
Basen, göbek ve karın yağlarından kurtulmak istiyorsanız bu tarif tam size göre. Güzellik Uzmanı Şems Arslan'ın sıcak nar şerbeti tarifi ile, vücutta bulunan fazla yağları eritmek ve vücutu sıklaştırmak mümkün. Soğuk değil sıcak tüketilmesi gereken bu zayıflatıcı içecek ile, sizi rahatsız eden fazla yağlardan kurtulacaksınız. Yeşil çay ve bergamot çayının etkisiyle detoks etkisi yapan bu karışım, ayrıca bağırsakları da temizliyor.
Göbek ve Karın Yağlarını Eriten Nar Şerbetli Karışım Nasıl Yapılır?
Fazla Yağları Eriten Nar Şerbeti İçin Malzemeler:
- 1 çay bardağı nar suyu
- 1 adet kırmızı elma
- 1 poşet yeşil çay
- 1 poşet bergamot çayı
- 2 adet Medine hurması
- 1 çay kaşığı tarçın

Yağları Eriten Nar Şerbeti Yapılışı:
Öncelikle Medine hurmasını yarım saat öncesinden sıcak suda ıslatın. Yeşil çay ve Bergamot poşet çaylarını bir demlik içerisine atın ve üzerine kaynar su dökerek 3 dk kadar demlenmesini sağlayın. Çaylar demlenirken bizde bu arada diğer işlemleri yapıyoruz. Cam bir sürahi içine nar suyunu döküyoruz. Elmayı meyve sıkacağına atıp suyunu alın ve bunu da sürahiye ekleyin. Ardından demlenen çayları da sıcakken sürahiye ekleyin. Suda yumuşayan hurmaları, çekirdeksiz şekilde elinizle parçalayarak sürahiye atın. Son olarak da tarçını ekleyin.
Çubuk el blenderı ile sürahide bulunan karışımı çırpıyoruz. Güzelce çırpılan karışım hazır. Bardağa dökerek afiyetle tüketebilirsiniz..
Haftada 2 - 3 defa bu karışımdan tüketebilirsiniz.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski