Philips EP3551/00 Otomatik Kahve Makinesi

Philips EP3551/00 Otomatik Kahve Makinesi

Philips EP3551/00 Kahve Makinesi Ürün Hakkında:
Bu Süper-Otomatik kahve makinesiyle, içeceklerin tadını kişiselleştirmekle kalmaz aynı zamanda hazırlayacağınız her bir içeceğin süresini ve sıcaklığını kolayca ayarlayabilirsiniz. En sevdiğiniz içeceği daha hızlı hazırlamak isterseniz, en sevdiğiniz tarifleri üretip ona bir isim vererek bu içeçeceği kişiselleştirebilirsiniz. Bunun için yalnızca bir düğmeye basmanız yeterlidir. En sevdiğiniz içecek kolayca hazırlanacaktır!

Entegre Süt Haznesi:
Yumuşak süt köpüğü ile mükemmel bir sıcaklık ile cappuccinonun tadını çıkarın. Sütü makine ile birlikte gelen hazneye dökün, kahve makinesine bağlayın ve en sevdiğiniz içeceği seçin. Birkaç dakika sonra sütlü en güzel kahvelerin tadını çıkarın.

Rahat Kullanımlı Ekran:
Bu kolay kullanımlı ekran sayesinde, içeceğinizi kolayca seçmenizi ve bir düğmeye basarak tek bir tıklamayla kahvelerinizş hazırlamanızı sağlar. Kolay bir şekilde latte macchiato veya cappuccino hazırlayabilir, istenilen su ve sıcaklık miktarını ayarlayabilirsiniz. Üstelik, "Not" fonksiyonu sayesinde favori ayarlarınızı cihazın hafızasına kaydederek her seferinde en sevdiğiniz kahvenin keyfine varacaksınız!

Dayanıklı Yüzde Yüz Seramik Öğütücü:
Yüzde yüz seramik öğütücü güçlü ve dayanıklıdır. Kahve çekirdeklerini tam olarak öğütüp, en lezzetli kahveleri içeceğinize emin olabilirsiniz. Bu öğütücü ayrıca kusursuz espresso için; en iyi öğütmeden daha hafif bir kahve içeceğine kaba öğütmeye kadar sevdiğiniz kahve çekirdeklerini öğütmenizi sağlayacak 5 farklı öğütme ayarına sahiptir. Kişisel tercihlerinize göre kahve hazırlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Bakımı ve Temizliği Kolay:
Otomatik durulama özelliği ile, her fincan kahveden sonra kahve makinenizi temiz tutar.
Yeni ve patentli Saeco yeniliği "AquaClean" su filtresi ile, otomatik kahve makinenizin tüm olanaklarını kullanmanıza olanak tanır. Bu filtre, kireç temizlemeden 5000 fincan kadar kahve hazırlamanızı sağlar. "AquaClean" filtresi entegre edildiğinde, kireci çözerek, kireçli suyun oluşturacağı problemler ortadan kalkar. Filtrenin her 3 ayda bir değiştirilmesi önerilir.

Makinenin Teknik Özellikleri:
-Bu kahve makinesi ile Siyah kahve, Cappuccino, Espresso, Sıcak su, Latte Macchiato, Süt köpüğü hazırlayabilirsiniz.
-1,80 lt su haznesi kapasitesine sahiptir.
-Kahve çekirdeği deposu 250 gr
-Ağırlık 7,20 kg
-Maksimum 5 tarif kaydedebilme özelliği
-Kireç çözme özelliği

Dikkat çeken önemli özellikleri bunlardır.

Philips EP3551/00 Kahve Makinesinin fiyatı ise;
490 Euro civarlarında bir fiyat seçeneğine sahiptir.
Amazon, eBay ve diğer online alışveriş sitelerinden alınabilmektedir.
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski