İstanbul Kahve Mekanları: MOC | Ministry of Coffee

İstanbul Kahve Mekanları: MOC | Ministry of Coffee

MOC, 23 Nisan 2014 gibi önemli ve anlamlı bir günde hizmete başlamıştır. Kahvenin ülkemizde yeterince ilgi ve alakayı görmediğini ve kahvenin üzerindeki kara bulutları dağıtmak, ilgi ve alaka düzeyini arttırmak için geldiklerini söylüyorlar. MOC İstanbul, hem toptan kahve satışında, hem de kaliteli kahve sunumu konusunda oldukça başarılılar. Ministry of Coffee, dünyadaki en nitelikli kahveleri tedarik ederek, büyük hassasiyet gerektiren kahve hazırlama teknikleri ile kahveyi Avustralya usulünde kavurmakta ve sunmaktalar.

MOC'un kahve severler tarafından bu kadar çok sevilmesinin sebebi ise; dünyada sınırlı sayıda üretilen mikro üretim çiftliklerinden alınan en kaliteli kahveleri konuklarına sunmalarından kaynaklanıyor.
3.nesil kahvecilerden olan MOC, keyifli ve bir o kadar da sıcak ortamlarında, mekana gelen kahve tutkunlarına, göze hitap eden lezzetli kahve seçenekleri sunmaktadır.

Merkezi şubesi İstanbul - Nişantaşı'nda bulunan MOC,un ülkemizde pek çok şubesi vardır.
Menüdeki fiyatları orta seviyelerde olan mekanda, kahvenin her çeşidini bulabilirsiniz.

MOC | Ministry of Coffee Hakkında Olumlu Yorumlar:
Sessiz ve sakin bir mekan olduğu, sohbet etmek için ideal bir mekan olduğu, çalışanlarının güleryüzlü ve hızlı olduğu,mekanın kütüphane iç tasarımının çok güzel olduğu,müziklerin güzel olduğu, Nişantaşı'nın en klass kahve mekanı olduğu, kahvelerinin güzel olduğu yapılan olumlu yorumlardandır.

MOC | Ministry of Coffee Hakkında Olumsuz Yorumlar:
Bazı şubelerindeki servisin yavaş ve yetersiz olduğu en çok yapılan olumsuz yorumlardandır. Bazı kahvelerinin fiyatının yüksek olduğu yapılan olumsuz yorumlardandır.

Siz de mekan ile ilgili olumlu veya olumsuz yorumlarınızı aşağıya bırakabilirsiniz.

MOC | Ministry of Coffee Adresi:
Adres:Teşvikiye Mahallesi, Şakayık Sokak, No 4, Şişli/ İstanbul




2 Yorumlar

  1. O zaman ilk iş bu mekana gidileceeeek, kahveleri derhal deneneceeeek :)

    YanıtlaSil
  2. istanbulda olsam giderdim. :D ama değilim çok güzel anlatılmış.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski