Philips EP3510/00 Otomatik Kahve Makinesi

Philips EP3510/00 Otomatik Kahve Makinesi

Philips EP3510/00 Kahve Makinesi Ürün Hakkında:
En sevdiğiniz fincan kahveyi sadece bir düğmeye basarak yapın! Mükemmel çekirdek espressosunu alıp konforlu ekran sayesinde gücü, sıcaklığı ve uzunluğu kolayca seçebilirsiniz. Soğuk köpüklü klasik süt sayesinde sıcak köpüklü sütün tam olarak nasıl olmasını istediğinizi göreceksiniz.
Kafeinsiz kahveyi sevenler için, bu kahve makinesi yeri doldurulamaz hale gelecektir. "Toz Opsiyonu" sayesinde kendinize kafeinsiz kahve yapabilirsiniz.
"Pannarello" olarak da bilinen klasik süt köpürtücü, en lezzetli cappuccino bardağı için yumuşak süt köpüğü yapmak için buhar üretir. Kendinizi gerçek bir kahve uzmanı gibi hissedin ve geleneksel bir şekilde mükemmel kahve içeceği hazırlayın!

Rahat Kullanımlı Ekran:
Hazırlayacağınız içeceklerinizin tadını kolaylıkla özelleştirin, aynı zamanda her içeceğin uzunluğunu, kuvvetini ve sıcaklığını kolayca ayarlayın. Favori içeceğinizi daha da hızlı bir şekilde hazırlamak isterseniz, en sevdiğiniz içecek tarifini üretip ona bir isim vererek bu içeceği kişiselleştirin. Yalnızca bir düğmeye basmanız yeterlidir ve en sevdiğiniz içecek hazırlanacaktır!

Dayanıklı Yüzde Yüz Seramik Öğütücü:
Yüzde yüz seramik öğütücü güçlü ve dayanıklıdır. Kahve çekirdeklerini tam olarak öğütüp, en lezzetli kahveleri içeceğinize emin olabilirsiniz. Bu öğütücü ayrıca kusursuz espresso için; en iyi öğütmeden daha hafif bir kahve içeceğine kaba öğütmeye kadar sevdiğiniz kahve çekirdeklerini öğütmenizi sağlayacak 5 farklı öğütme ayarına sahiptir. Kişisel tercihlerinize göre kahve hazırlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Bakımı ve Temizliği Kolay:
Otomatik durulama özelliği ile, her fincan kahveden sonra kahve makinenizi temiz tutar.
Yeni ve patentli Saeco yeniliği "AquaClean" su filtresi ile, otomatik kahve makinenizin tüm olanaklarını kullanmanıza olanak tanır. Bu filtre, kireç temizlemeden 5000 fincan kadar kahve hazırlamanızı sağlar. "AquaClean" filtresi entegre edildiğinde, kireçi çözerek, kireçli suyun oluşturacağı problemler ortadan kalkar. Filtrenin her 3 ayda bir değiştirilmesi önerilir.

Makinenin Teknik Özellikleri:
-Bu kahve makinesi ile Siyah kahve, Espresso, Sıcak su, Süt köpüğü hazırlayabilirsiniz.
-1,80 lt su haznesi kapasitesine sahiptir.
-Kahve çekirdeği deposu 250 gr
-Ağırlık 7,20 kg
-Maksimum 3 tarif kaydedebilme özelliği
-Kireç çözme özelliği

Dikkat çeken önemli özellikleri bunlardır.

Philips EP3510/00 Kahve Makinesinin fiyatı ise;
300 Euro civarlarında bir fiyat seçeneğine sahiptir.
Amazon, eBay gibi online alışveriş sitelerinden alınabilmektedir.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski