İstanbul Kahve Mekanları: Soulmate Coffee& Bakery

İstanbul Kahve Mekanları: Soulmate Coffee& Bakery
Soulmate Coffee& Bakery, kahve sektöründe geçmişi başarılarla dolu, kahve içilecek en iyi 3. dalga kahve işletmelerinden biridir.
Konuklarına, en taze ve en mükemmel kahveyi, taze pişirilen ekmekler ile yapılan özel special sandviçleri ve her biri birbirinden lezzetli farklı ve özel seçimleriyle, konuklarına kendilerini ev ortamında hissedecekleri bir atmosfer sunuyorlar. Güler yüzlü,samimi aynı zamanda mükemmel bir servis ile kahve severlerin kendilerini keyifli hissetmelerini sağlıyorlar.
Tüm işletmelerinde her yeni güne ayrı bir heyecanla başlayan Soulmate Coffee& Bakery, özenle seçip kullandıkları tüm ürünlerinde büyük bir titizlik göstermektedir. Mekanda bulunan yiyecek ve içecekleri günlük olarak en taze şekilde bulabilirsiniz.

Türklerin damak tadına uygun üretilen kahveler, dünyadaki önemli kahve tadıcılarından bir tanesi tarafından denetlenmektedir. Mekanda kahvelerin yanısıra çay, salep, sıcak çikolata gibi tüm sıcak ürünleri de bulabilirsiniz.
Nezih ve harika bir mekana sahip olan Soulmate Coffee& Bakery, menülerinde uygun fiyat seçenekleri de sunuyor.
Soulmate Coffee& Bakery Hakkında Olumlu Yorumlar:
Ortamın rahat, sıcak ve baristaların güler yüzlü olduğu, mekanın ve tuvaletin çok temiz olduğu, kendine özgü bir havasının olduğu, kahvelerinin ve sandviçlerinin lezzetli olduğu yapılan olumlu yorumlardan bazıları...

Soulmate Coffee& Bakery Hakkında Olumsuz Yorumlar:
Çayların her zaman taze olmadığı, yoğun olduğu zamanlar tuvaletlerde sıra beklenebildiği,Starbucks kopyası bir mekan tarzında olduğu yapılan olumsuz yorumlardandır.

Soulmate Coffee& Bakery Adresi:
Adres: Osmanağa Mahallesi, Halitağa Caddesi, Vahap Bey Sokak, No 31/A, Kadıköy/ İstanbul
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski