İstanbul Kahve Mekanları: Federal Coffee Company

İstanbul Kahve Mekanları: Federal Coffee Company

Federal Coffee Company, İstanbul'un harika tarihi yapılarından Galata Kulesi'nin hemen karşısındaki sokakta yer almaktadır. Kuleyi arkanızda bırakarak girdiğiniz sokakta Federal Coffee Company’i görünce bir kahve içmeden gitmek mümkün değil zaten. Genişçe bir kapıdan girdikten sonra, merdivenlerden çıkarak bu mekanda kendinizi buluyorsunuz. Ferah ve şık bir atmosfere kendinizi kaptırarak, rahat oturma alanlarıyla keyifli dakikalar hatta saatler geçirebilirsiniz. Ortam harikulade evet; ama asıl önemli olan mekanda sunulan lezzetler! Kahvaltılıklar, tatlılar,atıştırmalık sandviçler, ilginç ve bir o kadar güzel salatalar, sıcak ve soğuk içecekler.. -Bence fazla ipucu vermeyelim en iyisi mi siz bir ziyaret edin bu mekanı...

Menüsü çok geniş olan bu mekanda, KahveKafe sitemiz okuyucuları için önemli olan çok harika kahve çeşitleri de bulunmaktadır.
Kısaca söylemeliyiz ki; her türlü kahve çeşidini en güzel halleriyle bu mekanda bulabilmek mümkün. Kahve tutkunları için eşsiz bir yer! Bu mekanda bulunan kahvelerin çok iyi olmasının en önemli sebebi de; Federal Coffee Company’de önemli barista eğitmenlerinin bulunmasından kaynaklanıyor. En iyi kahveleri tercih eden Federal Coffee Company, yumuşak içimli kahveler, meyve, şeker kamışı ve tropikal aroma içeren kahve çekirdekleriyle, kahveseverlere kendini daha da sevdirecek..

Federal Coffee Company'nin menüsünde ki fiyatlar ise orta seviyelerde diyebiliriz. Şimdi gelelim bu mekanı ziyaret edenlerin olumlu ve olumsuz yorumlarına...

Federal Coffee Company Hakkında Olumlu Yorumlar:
Kahvelerinin çok iyi olduğu,şık dizaynı, sakin, huzurlu bir mekan olduğu, güleryüzlü ve nazik çalışanlara sahip olduğu, kitap ve kahve için mükemmel bir durak olduğu, arkadaşlarla hoş sohbetler edebileceğiniz güzel bir mekan olduğu, 3.nesil kahvecilerin en iyilerinden biri olduğu yapılan olumlu yorumlardandır.

Federal Coffee Company Hakkında Olumsuz Yorumlar:
Mekanda çalan müziğin biraz yüksek sesli olduğu bunun dışında göze batan olumsuz yorumlar bulunmamaktadır.
Sizde bu mekanla ilgili yorumlarınızı aşağıya bırakabilirsiniz.


Federal Coffee Company Adresi:
Adres: Şahkulu Mahallesi, Küçük Hendek Caddesi, No 7, Beyoğlu/İstanbul
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski