Tefal Turkish Coffee Türk Kahvesi Makinesi İnceleme

Tefal Turkish Coffee Click Türk Kahve Makinesi Ürün İnceleme

tefal turkish coffee click kahve makinesi inceleme - www.kahvekafe.net
Bu yazımızda sizlerle, her anımızı güzelleştiren ve hepimizin tutkuyla sevdiği Türk kahve makinesi için doğru seçim olan Turkish Coffee Click makinesini yakından tanıyacağız. Dostlarınızla güzel anılar biriktireceğiniz kahve makinesini gelin birlikte yakından inceleyelim...

Tefal Turkish Coffee Click Türk Kahve Makinesi İnceleme

tefal turkish coffee click kahve makinesi nasıl - www.kahvekafe.net
Öncelikle en beğendiğim tarafından, ürünün küçük olmasından bahsetmek istiyorum. Makinemiz sizin de gördüğünüz gibi diğer kahve makineleri gibi büyük ve yer kaplayan cinsten değil. Küçük tasarımı sayesinde mutfağınızın bir köşesine koyabilir ve fazla yer kaplamadan kolay bir şekilde enfes kahveler pişirebilirsiniz.

Makinemizin ön tarafında açma-kapama düğmesi yer alıyor. Bu düğmeler sayesinde makineyi rahatlıkla açıp kapatabiliyorsunuz. Bu arada siz de görüyorsunuz ki, üzerinde sadece açma-kapama düğmesi var. Çünkü içine tüm malzemelerinizi koyduktan sonra ürünü tek tuşla açtığınızda kahveniz hemen hazırlanmaya başlıyor. Kullanımı bu kadar pratik olan makinemiz, kahvenizi tek bir tuşla en lezzetli hali ile sizlere sunuyor. 

550 watt olan ürünümüz, pratik oluşunun yanında bir de kahvenizi hızlı hazırlaması ile dikkatleri çekiyor. Kahvenin hızlı hazırlanması kahve severler için büyük bir avantaj gibi gözüküyor.

Turkish Coffee Click Kahve Makinesinin 360° dönebilen tabanının da, işlerimizi kolaylaştırmak adına iyi düşünülmüş bir düzen olduğunu söyleyebiliriz. Ürünün kulpu size doğru dönük olmadığında kendinize çevirmeniz oldukça kolay...

Tefal bizleri düşünerek makineyi çift yönlü kullanıma uygun tasarlamış. Kahvenizi ister sol elinizle isterseniz de sağ elinizle fincanlarınıza doldurabilirsiniz. 

Makinemizin bir diğer dikkat çeken özelliği de; tek seferde 5 fincan kahve yapabilme kapasitesidir. Bu yeterli kapasite, evinizde kalabalık misafir olduğunda büyük kurtarıcınız olacak gibi görünüyor. 

Muhteşem makinemizin güvenliğe de görüntüsü gibi harika... Makinamızda susuz çalışmayı önleyen sistem olduğu için, içinde su yokken çalışma ihtimalini ortadan kaldırmış ve oluşabilecek sorunların önüne geçilmiş.
tefal turkish coffee click siyah özellikler - www.kahvekafe.net
Evet, sizlerle birlikte küçük ama etkili bir ürünü yakından tanıdık. Ama şöyle bir şey de var ki; kahveyi makine yapsa da kahvenin köpüklü olmasının farklı bir sırrı daha var. İşte bu sırrı öğrenmek için aşağıya sizler için bir video bırakıyoruz. Videomuzu izlemenizi tavsiye ediyoruz. Şimdiden herkese iyi seyirler.

Makinemizi ön inceleme yaptıktan sonra ürün detayları ve teknik özelliklerine bakalım.

Tefal Türk Kahve Makinesi Ürün Detayları ve Teknik Özellikleri

tefal türk kahve makinesi teknik özellikler - www.kahvekafe.net
Marka TEFAL
Ürün Çeşidi Türk Kahvesi Makinesi
Gizli Rezistans Var
Güç (W) 500 W
Kapasite Aralığı (lt.) 0 - 0,5
Kişi Sayısı 5 Kişilik
360 Derece Dönebilen Taban Var
Susuz Çalışmayı Önleyen Sistem Var
Kablosuz Kullanım Var
Çift Yönlü Kullanım Var
Açma/Kapama Düğmesi Var
Renk Siyah, Kırmızı, Beyaz
Boy Ölçüleri Genişlik(18.3 cm)- Yükseklik(14.0 cm)
Kasa Malzemesi Plastik
Üretici Garantisi (yıl) 2


Tefal Turkish Coffee Türk Kahvesi Makinesi Videosu


Tefal Turkish Coffee Türk Kahvesi Makinesi Yorumlar

Kahve makinesini kullananlar olarak yorumları burada bulabileceksiniz. İsteyen ziyaretçilerimiz de, aşağıya ürün hakkındaki yorumlarını bırakabilirler.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski