Zayıflatan ve Güzelleştiren İksir Tarifi

Zayıflatan ve Güzelleştiren İksir Tarifi
zayıflatan ve güzelleştiren içecek tarifi, KahveKafeNet
Bu yazımızda mutfağımızdan sizlere; sağlıklı ve güzellikle ilgili yemekler, içecekler, tarifler ve tüyolar vermeye devam ediyoruz. Bugünkü içeceğimiz, hem zayıflamanıza yardımcı olacak hem de cildinizi içten pırıl pırıl yapacak. Ünlü Türk manken ve oyuncu Demet Şener tarafından denenmiş ve paylaşılmış olan bu içecek, gerçekten size fayda sağlayacak. Kullanacağımız malzemelerden armut, markette ve pazarda hemen hemen her yerde bulabileceğiniz gayet kolay ve şu anda da mevsimine yavaş yavaş başladığımız bir meyvedir. Yine taze fesleğenimiz var, taze diyoruz çünkü bu tarifimizde kuru kullanmayacağız. Evet bazen tazesini bulmak zor olabiliyor ancak tarifimiz bu şekilde olup, özellikle taze olması gerekiyor. Diğer kullanacağımız malzemelerimizden, adaçayı ve zeytinyağı var. Zeytinyağının faydalarını anlatmakla bitiremeyiz. Gerçekten hemen cildimiz için hem içten güzelleşmek için hem de sağlık için zeytinyağı birebir. O yüzden bu içeceğimizde zeytinyağı kullanıyoruz. Tabii ki ihtiyacımız olan malzemeler arasında olmazsa olmaz katı meyve sıkacağımız da bulunuyor. Antioksidanlardan yüksek, liflerden yüksek her türlü yiyecek içecek sizin cildinizi güzelleştirir, size bir enerji verir ve zayıflamanıza yardımcı olur. İşte Zayıflatan ve Güzelleştiren İksir Tarifi...

Cildi Güzelleştiren Karışım Nasıl Yapılır? | Cilt Güzelliği ve Zayıflamaya Yardımcı İksir Yapımı
armutlu fesleğenli güzellik içeceği, güzellik iksiri nasıl yapılır, KahveKafeNet
Zayıflatan ve Güzelleştiren İksir İçin Malzemeler:
- 2 adet armut
- 3 - 4 dal taze fesleğen
- Bir kaç dal kuru veya taze adaçayı
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Zayıflatan ve Güzelleştiren İksir Yapılışı:
Armutları güzelce yıkayıp, ikisini de dört eşit parçaya bölün. Kesilen armutları, katı meyve sıkacağından geçirin. Armutları sıktıktan sonra, taze fesleğen ve adaçayını da katı meyve sıkacağına atıp, suyunu çıkarın (fesleğenler mutlaka taze olması gerekir, yoksa suyu çıkmaz.) Sıktığımız tüm malzeme aşağıdaki bardakta veya katı meyve sıkacağı haznesinde birikecektir. Biriken karışımı alıyoruz ve içine zeytinyağı ekleyin ve karıştırın. Güzelleştiren, cildinizi pırıl pırıl yapan ve kilo vermenize yardımcı olan iksiriniz hazır.
güzellik iksiri kitabı, güzellik iksiri tarifi, KahveKafeNet
Bu iksiri 1 - 2 ay boyunca her sabah aç karnına tüketirseniz, farkı göreceksiniz. İksir hakkındaki yorumlarınızı aşağıya bırakmayı unutmayın.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski