Evde Soyulabilir Siyah Maske Nasıl Yapılır? - Ev Yapımı Doğal Siyah Maske Tarifi

Evde Soyulabilir Siyah Maske Nasıl Yapılır? - Ev Yapımı Doğal Siyah Maske Tarifi

siyah maske kullanımı - siyah maske ekşi - fiyat - KahveKafeNet
Siyah noktalar, ciltte kötü bir görüntüye neden olmaktadır. İnsanlar bir an önce bu kötü görüntüden kurtulmak isterler. Bunun içinde piyasada bulunan pek çok siyah maske ürününü satın alıp, kullanmayı düşünürler. Ancak kimi zaman bu ürünleri alacak vakitleri olmayabilir. Bizde bu durumu düşünerek, ev yapımı siyah maske tarifi paylaşmak istedik. Rusya'da yayın yapan bir televizyon kanalındaki programda, Kozmetik Uzmanı Olga Metelskaya tarafından verilen bu maskeyi siz değerli KahveKafe okuyucuları için paylaşacağız. Evde çok hızlı ve basit bir şekilde hazırlanan bu maske ile, cildinizde bulunan siyah noktalardan kısa bir sürede kurtulacaksınız. Koruyucu ve paraben içermeyen bu doğal karışım, güzellik mağazalarından aldığınız siyah nokta maskeleriyle aynı etkiyi göstermektedir.
Peki Evde Soyulabilir Siyah Maske Nasıl Yapılır? İşte Ev Yapımı Doğal Soyulabilir Siyah Maske Tarifi...


Soyulabilir Siyah Maskeyi Evde Nasıl Yapabilirim? | Doğal Soyulabilir Siyah Maske Yapımı

siyah nokta maskesi - siyah nokta temizleme - KahveKafeNet

Ev Yapımı Soyulabilir Siyah Maske İçin Malzemeler

◦ 2 çay kaşığı toz sığır jelatini
◦ 1 tablet aktif karbon (toz haline getirilmiş)
◦ 1 çay kaşığı limon suyu
◦ 2 çay kaşığı soğuk süt
◦ 3-4 damla portakal esansiyel yağı

Evde Soyulabilir Siyah Maske Yapılışı

Cam bir kase içerisine havanda dövülmüş ve toz haline getirilmiş bir tablet aktif kömür ve organik sığır jelatini ekleyin. Üzerine soğuk süt ve limon suyunu ilave edin. Tüm malzemeyi güzelce karıştırın ve ardından kaseyi kaynar su üzerinde 3 dk kadar benmari usulü ısıtın. Isınan maskeyi ocaktan alın ve içerisine 3-4 damla esansiyel portakal yağı ekleyin. Bir kaşık yardımıyla hafifçe karıştırarak, cildi yakmayacak sıcaklığa gelene kadar soğumaya bırakın. Maske, sürülebilir kıvama ve sıcaklığa geldiğinde cildinizi temizleyin ve siyah noktalarınızın olduğu alanlara, bir fırça veya spatula ile tabaka halinde sürün. 10 - 15 dk kadar maskenin cildinizde kurumasını bekleyin. Kuruyan maskeyi hafif yukarı kaldırarak cildinizden çıkarın. Siyah noktalarınızın temizlendiğini göreceksiniz. Bu maskeyi 3 günde 1 defa ve toplamda 8 - 10 kez uygulayabilirsiniz. Her kullanımda, maskeyi tekrar hazırlamak gerekir.

UYARI: Bu maske; açık yaralı, yoğun sivilce ve akne bulunan ciltlere uygulanmamalıdır. Maskede kullanılan malzemelerden biri veya birkaçına alerjisi olanlar da yine maskeyi kullanmamalıdırMaskeyi uygulamadan önce mutlaka küçük bir alanda alerji testi yapınız.
siyah maske neye iyi gelir - siyah maske ne kadar - gratis - farmasi - avon- eczane - KahveKafeNet
Sizde bu maske ile ilgili deneyimlerinizi aşağıya yorumlayabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski