İştah Kesen Muzlu Çay Tarifi - Zayıflamaya Yardımcı Muzlu Tarçınlı Çay

İştah Azaltan Muzlu Çay Tarifi - Zayıflamaya Yardımcı Muzlu Tarçınlı Çay
İlkbahara girdiğimiz şu günler, vücudumuzdaki fazlalıklardan kurtulmanın tam zamanı. Fazlalıklardan kurtulmanın ilk aşaması aşırı yemek yeme isteğini durdurmak ve yemek yeme alışkanlığımızı düzene sokmaktır. Peki yemek yeme iştahımızı azaltmak için ne yapmak gerekiyor? İşte Yemek Yeme İştahınızı Azaltacak Muz Çayı Tarifi...

Muz Çayı İle İştah Nasıl Kesilir? | Zayıflamak İçin İştah Kesen Muzlu Çay Yapımı Muzlu Çay Nasıl Yapılır?
İştah Kesen Muzlu Çay İçin Malzemeler:
- 1 adet yerli muz
- 2 adet çubuk tarçın
- 1 litre su

İştah Kesen Muzlu Çay Yapılışı Ve Uygulanışı:
Küçük bir tencere içine suyu ekleyin ve ocağa alın. Ocakta kaynayan suyun içine, kabuğu iyice yıkanmış muzu kabuklu olarak dilimleyin ve atın. 10 dk kadar kaynatın. Kaynattıktan sonra ocaktan alın. Tencerenin içine çubuk tarçınları atın ve 5-10 dk kadar demlenmeye bırakın. Demlenen Muzlu Tarçınlı Çayı süzün ve kullanıma geçin. Bu muzlu çayı yemeklerden 30 dk önce tüketin. İştah kesen muzlu çayı günde 3 defa kahve fincanlarında tüketebilirsiniz.
Muzun Kilo Vermede Nasıl Bir Etkisi Vardır?
100 gramında yaklaşık olarak 358 mg potasyum bulunan muz, frukto-oligosakkaritlerin (sindirime yardımcı olan bakteriler) çoğalmasını sağlayarak sindirimi hızlandırır. Bununla birlikte besinlerin daha hızlı emilimi sağlanır. İçerdiği zengin lif sayesinde vücutta tokluk hissini artırır ve yağ yakımını harekete geçirir.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski