Kokan Çöp Poşetlerine Çözüm - Çöp Kovası Kokusu Nasıl Önlenir?

Kokan Çöp Poşetlerine Çözüm - Çöp Kovası Kokusu Nasıl Önlenir?
Evlerde bulunan çöp poşetleri veya kovaları; yemek artıkları, soğan kabukları, sulu çay posaları, kahve telveleri ve koku oluşmasına neden olan diğer pek çok şeyin atılmasıyla, kötü kokulara neden olmaktadır. Bu durum hem kendiniz için hem de eve gelecek misafirleriniz için oldukça can sıkıcıdır. Kimi durumlarda çöp kovasını boşaltmakta, kokunun giderilmesine fayda etmez. Bu kokulardan kurtulmanın kolay olmadığını pek çoğumuz biliriz. Oda kokuları ve koku giderici spreyler ile, kötü kokuları kısa süreliğine yok etsek de, belli bir süre sonra tekrardan ortaya çıkmakta ve rahatsız etmektedir. Peki Çöp Poşeti Kokusu Nasıl Önleyebiliriz? İşte Çöp Poşeti Kokularını Gideren Pamuk ve Kolonya Yöntemi...

Pamuk ve Kolonya Yöntemi İle Kötü Kokulardan Kurtulma | Evde Çöp Kokularını Önleyen Pamuk Yöntemi
Kar topu büyüklüğünde ki pamuğu elinize alın. Elinizle yuvarlak bir şekil verin. Şekil verdiğiniz pamuğun üzerine limon kolonyasını bolca dökün. Ardından kolonyalı pamuğu, çöp kutusunun içinde alt orta kısmına koyun ve üzerine çöp poşetini yerleştirin. Böylece hem çöp kutusunun hem de çöp poşetinin çevreye yaymış olduğu kötü kokuyu önlemiş olursunuz.
Bunun yanında çöp torbası seçimleri de önemlidir. Koroplast, Flexi Life, Parex, Dolce Ortaklar markalarının vanilya, çiçek, portakal, gül, lavanta, limon ve çilek kokulu büzgülü çöp torbalarından satın alarak, kötü kokulara elveda diyebilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski