3 Ayda 25 kilo Verdiren Sarımsak Turşusu Tarifi

3 Ayda 25 kilo Verdiren Sarımsak Turşusu Tarifi
Kilolu yaşam oldukça zordur ve günlük yaşamımızı olumsuz yönde etkiler. Alınan kilolar ise, kolay kolay verilmez. Bir çok yöntem uyguladığı halde kilo veremeyen kişiler bulunmaktadır. Bizde kilo sorununuza doğal yollardan çözümler araştırdık. Ve sizler için sirkeli sarımsaklı karışımı bulduk. Hem yağ yakıcı hem hızlı kilo verdiren bu tarif ile kısa sürede fazla kilolarınızdan kurtulacaksınız. İşte Hızlı Kilo Verdiren Sarımsak Turşusu Tarifi...

Sarımsak ve Sirke İle Kilo Verme | Zayıflatan Sarımsak Kürü Tarifi | Zayıflatan Sirke Sarımsak Karışımı
Hızlı Kilo Verdiren Sarımsak Turşusu İçin Malzemeler:
- 1 baş organik sarımsak
- 2 su bardağı doğal elma sirkesi

3 Ayda 25 kilo Verdiren Sarımsak Turşusu Yapımı ve Kullanımı:
İlk önce bir baş sarımsağı dişlerine ayırın ve kabuklarını soyarak rendeleyin. Ardından bir kavanoz içine sirkeyi ekleyin ve üzerine rendelediğimiz sarımsağı ekleyin. Sirke ve sarımsak karışımını, kaşıkla bir kaç saniye karıştırın. Kavanozun kapağını hava almayacak şekilde sıkıca kapatın. Hazırladığımız sarımsak turşusunu, güneş almayan bir yerde 10 - 15 gün kadar beklettikten sonra kullanabilirsiniz. Her yemeğin 30 dk öncesinde 1 yemek kaşığı tüketin ve hemen arkasından ağız kokusu bırakmaması için 1 bardak su için.

Kimler Kullanamaz?
Tansiyon sorunları olan kişiler, midesinde reflü - ülser gibi rahatsızlığı olan kişiler ve diğer önemli sağlık sorunu bulunan kişiler bu kürü kesinlikle kullanmamalıdır.

Zayıflatan Sarımsak Turşusu Tarifi Resimli:












Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski