Şems Arslan'dan Sivilceler İçin Özel Tarif - Sivilceler Nasıl Geçer ?

Şems Arslan'dan Sivilceler İçin Özel Tarif - Sivilceler Nasıl Geçer ?
Sivilceler, 1. derece sivilce, 2.derece sivilce ve 3.derece sivilceler olarak 3 tip sivilce vardır.
1.derece sivilceler; yeni başlangıç sivilcelerdir. yüzde 1 ile 7 adet sivilce varsa bu birinci derece sivilcedir. Bu derecede ki sivilcelere evde önlem alınabilmektedir.
2.derece sivilceler; 7 ile 14 arasında sivilce varsa doktor tedavisi veya sivilce geçirici topikal kremler ve jeller uygulanabilir.
3.derece sivilceler; ciltte 15'ten fazla sivilce görülmesidir. Kesinlikle evde bir önlem alınamaz. Doktor eşliğinde hem içten hem dıştan önlem alınmalıdır.
Akne, sivilce problemi, tamamen yanlış ürün kullanımı ve hormonların aktif çalışıp sebumu dışarı atmasından oluşur. Biz onları doğru temizleyemiyoruz ve doğru onaramıyoruz. Terliyoruz, sebumu dışarı atıyoruz ancak doğru yıkama, doğru peelingler, doğru kremler kullanmadığımızda; dışardaki tozlar, egzoz gazları ve içerden gelen ter ve yağ bezlerinin aktif çalışması ile ciltte sivilce oluşumu meydana gelir.
Eğer sivilceniz birinci dereceliyse, aşağıda verdiğimiz tarifi uygulayabilirsiniz.
Şems Arslan'dan Sivilce Giderici Özel Tarif:
● 1 su bardağı kaynar suyun içine; 1 tatlı kaşığı sirke, 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 adet salatalık dilimleyip atıyoruz. Hafif çalkalıyoruz alın size tonik... Bununla yüzünüzü sabah - öğle - akşam yıkayın.
● Yatmadan önce de beyaz kili veya bebek pudrasını maden suyu ile karıştırıp sivilce üzerlerine sürün. 2-3 saat bekletip yıkayın veya öyle uyuyup sabah yıkayın..
Bir kaç gün içerisinde sivilcelerinizdeki değişimi göreceksiniz.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski