Burçlara Göre 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri

Burçlara Göre 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri
Sevgililer Günü Hediye Fikirleri | Burçlara Göre Erkek Ve Kadın İçin Sevgililer Günü Hediyeleri
Sevgilinize ne hediye alacağınız konusunda hala karar aşamasındaysanız, astroloji biliminden yardım alabilirsiniz. Hangi burç ne tür hediyeler almayı sever, işte burçlara göre 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçimleri..
Koç Burcuna Sevgililer Günü Hediyeleri
Kendilerini devamlı enerjik hisseden koç burcuna sahip kişiler için alabileceğiniz 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri mutlaka enerjik hediyeler olmalıdır. Bunun yanında hediyenin kesinlikle günümüz modasına uygun olması gereklidir.
Koç Burcu Bayanları İçin Hediyeler; saçlarını harika gösterecek saç aksesuarları veya trend bileklikler ideal seçimlerdir.
Koç Burcu Erkekleri İçin Hediyeler; bir arabaya sahipse ve arabasına özel ilgi gösteriyorsa; onu mutlu edecek araba aksesuarları, şık ve gösterişli model arabalar ve özel işlemeli çakmak..vb. aksesuar hediyeleri, koç burcu erkekleri için uygun seçimler olacaktır.

Boğa Burcuna Özel Sevgililer Günü Hediyeleri
Klasik sever ve rahatına da oldukça düşkün olan boğa burcuna, sevgililer gününde mutlaka klasik hediyeler tercih edin.
●Boğa Burcu Bayanları İçin Hediyeler; klasik ve göze batmayan antika hediyeler, gümüşten yapılmış takılar, evlerine düşkün oldukları için ev dekorasyonları ve saksı çiçekler ideal seçimlerdir.
●Boğa Burcu Erkekleri İçin Hediyeler; şık bir deri cüzdan, kravat ve özel erkek aksesuarları ya da hırka ideal seçimlerdendir. Bunların yanında evde hazırlayacağınız güzel bir masa ve yemekler ya da yemek yapamıyorsanız bir restoranda akşam yemeği, boğa burcu erkeklerini mutlu edecektir.

İkizler Burcuna Özel Sevgililer Günü Hediyeleri
Değişiklik ve yenilikleri seven ikizler burcu, hediye seçimi konusunda da çok zorlanmayacağınız burçlardandır.
●İkizler Burcu Bayanları İçin Hediyeler; tarzlarına uygun yüzükler, bileklikler, retro parçalar, canlı renkler içeren fularlar,küçük dekoratif biblolar ideal seçimlerdir.
●İkizler Burcu Erkekleri İçin Hediyeler;şık bir gömlek, öğrenmeyi sevdikleri için zeka oyunları seti veya kitabı, modern kol saatleri, şık ajanda ve kalemler, tarzına uygun teknolojik ürünler hediye olarak ideal seçimlerdir.

Yengeç Burcuna Özel Sevgililer Günü Hediyeleri
Sevdiklerine bağlı,duygusal ve romantik özelliklere sahip yengeç burcuna, romantik hediye seçimleri yapabilirsiniz.
●Yengeç Burcu Bayanları İçin Hediyeler; modaya uygun vintage kıyafetler, giyim parçaları veya aksesuarlar alabilirsiniz. Bunun yanısıra, içinde romantik aşk sözcükleri bulunan kavanozlar, hafif çiçekli parfümler ideal seçimlerdir. Onlar için su hayattır. Bir göl veya su kenarında gezinti veya yemek sürprizi oldukça hoşlarına gidecektir.
●Yengeç Burcu Erkekleri İçin Hediyeler; romantik bir dvd film, deniz temalı dekoratif eşyalar,fotoğraf çerçeveleri ,cüzdan veya atkı alabilirsiniz.

Aslan Burcuna Özel Sevgililer Günü Hediyeleri
Aslan burçları için, mutlaka kaliteli hediyeler tercih edin. Çünkü onlar, havalı olmayı ve gösterişi severler. Ucuz, basit ve sıradan hediye seçimlerinden kesinlikle uzak durun. Çünkü bu tür hediyelerden hoşlanmazlar. Onlar fiyatı yüksek,lüks ve kaliteli hediyelerle kendilerini mutlu hissederler.
●Aslan Burcu Bayanları İçin Hediyeler; kaliteli ve modaya uygun marka çantalar, pahalı ve gösterişli takılar, ünlü markaların orijinal parfümleri, içinde sarı renk olan aksesuarlar ideal seçimlerdir. Ayrıca imkanınız varsa; yurtdışında bir akşam yemeği onları oldukça mutlu eder.
●Aslan Burcu Erkekleri İçin Hediyeler; şık kutulu puro setleri, isme özel kol düğmeleri,şık dizayna sahip zippo çakmaklar ve kaliteli malzemelerden yapılmış ahşap satrançları tercih edebilirsiniz.

Başak Burcuna Özel Sevgililer Günü Hediyeleri
Sağlıklarına ve kişisel bakımlarına oldukça önem veren başak burcunun, titiz ve eleştirel bir yapısı vardır. Bu nedenle hediye seçimi kolay değildir. Ancak; hem kullanışlı hem de pratik olan şeyleri sevdikleri için, hediye seçimimiz kolaylaşıyor.
●Başak Burcu Bayanları İçin Hediyeler; başak bayanlarına hediye seçerken, öncelikle bakım ve güzellik  ürünlerinden başlamanızı tavsie ederiz. Bunlar; doğal bakım ürünleri, doğal koku içeren parfümler, spora gidebilecekse spor merkezi üyeliği, spa ve masaj seansları iadeal hediyelerdendir. Bunların dışında, modaya uygun atkı ve bere hediyeleri de tercih edilebilir.
●Başak Burcu Erkekleri İçin Hediyeler; lacivert rengini çok seven başak erkeklerine, bu renkten hareket ederek hediyeler alabilirsiniz. Lacivert renkte şık bir gömlek veya kazak, teknolojiye de ilgisi olan başak erkeklerine telefonuna uygun bluetooth kulaklık, akıllı fit saat ya da yeni çıkan teknolojik ürünlerden alabilirsiniz.

Terazi Burcuna Özel Sevgililer Günü Hediyeleri
Yaşamları süresince inceliği ve şık olmayı kendilerine prensip edinen terazi burçlarına, giyim kategorisinde ki ürünlerden hediye edebilirsiniz.
●Terazi Burcu Bayanları İçin Hediyeler; güzellik ve modaya uygun giyimi ile tüm dikkatleri üzerine çekmek isteyen terazi kadınları için; modaya uygun bir şal, trend gömlek, moda renklere uygun bir atkı veya bere ideal hediyelerdir.
●Terazi Burcu Erkekleri İçin Hediyeler; hareketli  bir yaşama sahip olan ve gezmeyi, seyahat etmeyi de bir o kadar seven terazi erkekleri için; sinema, tiyatro oyunu veya dans gösterisi bileti, şık bir dolma kalem, kaliteli giyim ürünleri ve aksesuarları ideal hediye seçimleridir.

Akrep Burcuna Özel Sevgililer Günü Hediyeleri
Evine bağlı,tutkulu ve gizemli bir yapıya sahip akrep burçlarına, siyah ve kırmızı renklerini dikkate alarak hediyeler seçebilirsiniz.
●Akrep Burcu Bayanları İçin Hediyeler; alıngan ve çekici olan akrep kadınları için; saten veya ipekten üretilmiş iç çamaşırları, kalıcı bir parfüm, romantik aşk kavanozları, bir buket kırmızı gül ve sade ama çarpıcı giyim ürünlerini hediye olarak alabilirsiniz.
●Akrep Burcu Erkekleri İçin Hediyeler; sevdiklerine sadık olan akrep erkeğine; sevdiği insanın resminin bulunduğu fotoğraf çerçeveleri, polisiye filmler, maket gemi veya model arabalar sevgililer gününe en güzel hediye seçenekleri arasındadır.

Yay Burcuna Özel Sevgililer Günü Hediyeleri
Rahatlarına oldukça düşkün, macerasever, gezgin ve şakacı olan yay burçlarına hediye seçmek zor değildir. Onlar için hediye bulacağınız kategori; ilginç hediye kategorisidir.
●Yay Burcu Bayanları İçin Hediyeler; yeni kültürler ve yeni yerler keşfetmek onlar için hobi haline gelmiştir. bu nedenle; digital fotoğraf makinesi, gezi turu rezervasyonu, el yapımı bileklikler ve kolyeler ve bayanlar için ilginç ürünler ideal seçimlerdendir.
●Yay Burcu Erkekleri İçin Hediyeler; şakacı ve her an yolculuk yapabilecek yapıya sahip yay erkekleri için; isme özel İsviçre çakısı, binicilik kursları, ilginç hediyelik eşyalar ve farklı kutu oyunları hediye edebilirsiniz.

Oğlak Burcuna Özel Sevgililer Günü Hediyeleri
Zoru severler, sorumluluk sahibidirler,her şeyi kuralına göre yaşarlar ve ciddidirler. Bu nedenle oğlak burçlarına mutlaka kullanışlı bir hediye almalısınız.
●Oğlak Burcu Bayanları İçin Hediyeler; kaliteye de önem veren oğlak kadınlarına hediye seçerken işeyarar olmasına dikkat etmelisiniz. Güzel bir el çantası, egzotik ürünler, kaliteli bir şapka, pastel renklerinde bluzlar, kahverengi ve siyah tonlarında kazaklar ve modaya uygun takılardan alabilirsiniz.
●Oğlak Burcu Erkekleri İçin Hediyeler; yaşadığı zamana ve geçmişe önem veren oğlak erkeklerine; trekking(doğa yürüyüşü) kulüplerine kayıt, kol saatleri, satranç takımları, içinde resimlerin bulunduğu fotoğraf çerçevesi ve fotoğraf albümü hediye edebilirsiniz.

Kova Burcuna Özel Sevgililer Günü Hediyeleri
Entellektüel bir kişiliğe sahip olan kova burçlarına hediye alırken, hediyenin original olmasına dikkat etmelisiniz.
●Kova Burcu Bayanları İçin Hediyeler; sıradışı şeyleri seven kova kadınlarına; ilginç hediyeler, son moda giysiler, astroloji kursuna kayıt, doğum haritası analizi hediyeleri alabilirsiniz.
●Kova Burcu Erkekleri İçin Hediyeler; zekasını kullanmaktan hoşlanan ve gök bilimi alanına da ilgi gösteren kova erkeklerine; yeni model teleskop ve aksesuarları, bilim kurgu DVD filmleri, bilimsel kitaplar, teknolojik ürünler (özellikle; bilgisayar,fotoğraf makinesi, telefon kategorileri), aromalı kahveler alabilirsiniz.

Balık Burcuna Özel Sevgililer Günü Hediyeleri
Duygusal, romantik ve alıngan bir karakter özelliğine sahip olan balık burçlarına; onların duygusal yapılarına özel hediyeler seçmenizde fayda vardır.
●Balık Burcu Bayanları İçin Hediyeler;ruh durumları çok sık değişen balık burcu kadınlarına;ipek kumaştan kıyafetler, şık kutulu çikolata(yanında mutlaka kırmızı bir gül), hoş kokulu parfüm, zarif biblolar, peluş ayıcıklar, deniz temalı dekoratif eşyalar alabilirsiniz.
●Balık Burcu Erkekleri İçin Hediyeler; sanata ve müziğe ilgi göstermeleri nedeniyle; müzik tarzına uygun albümler, müzik desenleri içeren kupa bardakları,romantik şiir kitapları, hafif kokulu bir parfüm hediyeleri alabilirsiniz.

Umarım güzel bir hediye seçersiniz. Sevgili KahveKafe okuyucularımız...
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski