Kahve Yazıcısı ile Kahve Köpüğüne Fotoğraf Baskısı

Kahve Yazıcısı ile Kahve Köpüğüne Fotoğraf Baskısı

3 boyutlu yazıcı teknolojisinin gelişmesi ile 3D tasarımlar pek çok alana girdi. O alanlardan biri de kahve sektörüdür. Müşterilerine daha ilgi çekici kahveler sunmak isteyen işletmeler gelişmiş 3D yazıcılar kullanarak kahve köpüğünün üzerine istedikleri desenin çizilmesini sağlıyorlar.

Kahve köpüğünün üzerine 3D yazıcı teknolojisi kullanılarak, el değmeden ve herhangi bir kalıp kullanılmadan istenilen desen çizilebiliyor. Müşterilerini mutlu eden bu teknoloji, kafeteryalarda, seyahat firmalarında, ofis ve otellerde yoğun bir şekilde kullanılıyor.

3 boyutlu yazıcılardan biri olan ve kahve köpüğüne desen baskısı yapan teknolojiyi içeren "içecek yazıcısı" büyük bir ilgi görmektedir.

Cafe Printer sayesinde müşterilerin arzularına göre; kahve köpüğünün üzerine yazı, fotoğraf, logo ya da desen basılabiliyor.

Geliştirilen ürünlerde cep telefonundan çekilen fotoğrafı, wifi ile makineye gönderip ve saniyeler içinde içeceğinizin üzerine baskı yapılıp size servis ediliyor. Bu teknoloji ile eşinize, sevgilinize sürprizler yapabilirsiniz.




3 Yorumlar

  1. Daha neler göreceğiz bakalım :D Ama güzel olmuş bunu bende denemek istiyorum.

    YanıtlaSil
  2. yok artık süper birşey bu yaa. başarılı resmen ne diyeyim... erkek arkadaşıma göstericem bunu aynısından bende istiyorum...

    YanıtlaSil
  3. Çokgüzel birşey valla. İStanbulda hangi kafelerde var acaba?

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski